Φωτογράφιση μόδας καμπάνια ρούχων | Pink Label

Κατηγορία ΜΟΔΑ
Share it

Η Pinklabel τα τελευταία 39 χρόνια προσφέρει υψηλής ποιότητας γυναικεία και ανδρικά ρούχα. Το ύφος των ενδυμάτων είναι ο απόλυτος συνδυασμός του άνετου και σύγχρονου στιλ που επιδιώκει κάθε γυναίκα και άνδρας. Με την φωτογράφιση μόδας κάθε ένδυμα παρουσιάζεται με ελκυστικό τρόπο, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του καταναλωτή.

Ένας καταναλωτής δέχεται συνεχώς ερεθίσματα από εταιρείες με αποτέλεσμα να είναι δυσκολότερο να ξεχωρίσει κάποια μάρκα και τα προϊόντα της. Για αυτό είναι πολύ σημαντική η παρουσίαση ενός brand μόδας να είναι απόλυτα προσεγμένη και να αντανακλά την αισθητική και την ταυτότητα του. Με φωτογραφίες μόδας υψηλής ποιότητας μία επιχείρηση μπορεί πετύχει αυτή την προσεγμένη εικόνα, εκτοξεύοντας την παρουσία της στα social media και αναβαθμίζοντας το υλικό του e-shop, δύο βασικά κανάλια από τα οποία προέρχονται οι περισσότερες πωλήσεις στη σύγχρονη αγορά.

Αυτή την προσεγμένη εικόνα δημιούργησε ο φωτογράφος μόδας Έκτορας Νικολάκης για τα νέα προϊόντα της Pink Label. Η φωτογράφιση μόδας έδωσε στα προϊόντα μία νέα μορφή. Χρησιμοποιώντας ένα ανοιχτό χρώμα στο background και καθιστικά έπιπλα σε κάθε σετ, δόθηκε σε κάθε προϊόν η αίσθηση άνεσης και ζεστασιάς που αναζητά κάθε καταναλωτής όταν ψάχνει για ένδυμα μπιτζάμα. Τα ζεστά χρώματα και τα σύγχρονα σχέδια των προϊόντων, αποκτήσαν μία νέα πνοή ζωής με την χρήση των μοντέλων. Το φωτογραφικό αποτέλεσμα που δημιουργήθηκε, κατάφερε να αυξήσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών μετατρέποντας τους σε πελάτες του brand.

Φωτογράφος Μόδας- Έκτορας Νικολάκης