Φωτογράφιση μόδας σε στούντιο | Prime Fashion Splendid

Κατηγορία ΜΟΔΑ
Share it

Φωτογράφιση ενδυμάτων σε στούντιο | Prime Fashion Splendid

Η Splendid είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας από το 1992. Δημιουργεί ρούχα και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές εδραιώνοντας την θέση της στην ελληνική αγορά μόδας.

Η επαγγελματική φωτογράφιση μόδας παίζει σημαντικό ρόλο στην διαφήμιση της επιχείρησής σας. Αυτό συμβαίνει διότι ο καταναλωτής απορροφά με μεγαλύτερη ευκολία οπτικά ερεθίσματα. Έτσι είναι πολύ πιο εύκολο να πειστεί να αγοράσει το προϊόν σας αντί για κάποιου ανταγωνιστή εάν οι φωτογραφίες που δει είναι ελκυστικές στο μάτι. Για να επιτευχθεί μία ποιότητα τέτοιου επιπέδου χρειάζεται ένας επαγγελματίας φωτογράφος που θα έχει τις γνώσεις και τον εξοπλισμό για να αναδείξει κάθε προϊόν.

Πλέον με την ύπαρξη ηλεκτρονικών καταστημάτων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η επιχείρηση σας μπορεί να ανακαλυφθεί από περισσότερους πελάτες πολύ πιο εύκολα. Με περισσότερο κόσμο να πραγματοποιεί τις αγορές του ηλεκτρονικά χωρίς να μπορεί να δει και να δοκιμάσει ένα προϊόν, είναι πολύ σημαντικό να έχει στην διάθεση του φωτογραφίες υψηλής ποιότητας που δίνουν όλες τις κατάλληλες πληροφορίες για την χρήση αυτού. Συνεπώς με την επαγγελματική φωτογράφιση εξασφαλίζετε σαν επιχείρηση ότι οι φωτογραφίες που αντιπροσωπεύουν τα προϊόντα σας θα είναι καλαίσθητες και θα προκαλούν το ενδιαφέρον του καταναλωτή. 

Για μία τέτοια φωτογράφιση μόδας ο έμπειρος φωτογράφος μόδας Έκτορας Νικολάκης συνεργάστηκε με την Splendid για την φωτογράφιση της χειμερινής τους καμπάνιας. Ζεστά χρώματα και σύγχρονα σχέδια που αποπνέουν στιλ και άνεση αποτελούν τον πυρήνα της συλλογής. Με την στουντιακή φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε ο Έκτορας Νικολάκης κατάφερε να αναδείξει κάθε ένα από τα προϊόντα. Η επαγγελματική φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε χρησιμοποιήθηκε στην δημιουργία έντυπων καταλόγων της επιχείρησης αλλά και για κάθε άλλη προωθητική ενέργειά τους.

Φωτογράφος μόδας - Έκτορας Νικολάκης