Φωτογράφος Μόδας με μοντέλο | Karidas Red

Κατηγορία ΜΟΔΑ
Share it

Ο Καρίδας είναι μία από τις πιο γνωστές εταιρείες μόδας, η οποία εδρεύει στην πώληση των υποδημάτων τα τελευταία 100 χρόνια. Για μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας, είναι πολύ σημαντικό τα προϊόντα της να παρουσιάζονται με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που θα τα διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό. Μία φωτογράφιση μόδας είναι το κατάλληλο μέσο για να επιτύχει αυτό τον στόχο.

Στα πλαίσια μίας φωτογράφισης μόδας δημιουργείται το κατάλληλο concept το οποίο θα αναδείξει την αισθητική του κάθε προϊόντος. Το προϊόν έτσι τραβάει την προσοχή του καταναλωτή και του δημιουργεί την επιθυμία να το αποκτήσει.

Από μία φωτογραφία μόδας δεν γίνεται να λείπει ένα μοντέλο, το οποίο με τις κινήσεις του θα φέρει το προϊόν στην ζωή. Ένα μοντέλο αντιπροσωπεύει άμεσα τον καταναλωτή που στοχεύετε δίνοντας του όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να διαμορφώσει τη γνώμη του για το προϊόν και να καταλήξει σε αγορά.

Η φωτογράφιση μόδας για την νέα καλοκαιρινή καμπάνια της εταιρείας του καρύδα πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις. Ο έμπειρος φωτογράφος μόδας Έκτορας Νικολάκης δημιούργησε μία καμπάνια η οποία σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα. Με ένα κατακόκκινο background και την χρήση κολονών και κύβων που δίνουν μία τρισδιάστατη αίσθηση δημιουργήθηκε η κατάλληλη σύνθεση στην οποία πρωταγωνιστεί πλήρως κάθε προϊόν.

Φωτογράφος Μόδας- Έκτορας Νικολάκης