Φωτογράφιση μόδας χειμερινής συλλογής αξεσουάρ | Veta accessories

Κατηγορία ΜΟΔΑ
Share it

Φωτογράφιση χειμερινής συλλογής αξεσουάρ | Veta accessories

Η Veta bags δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας από το 1990 δημιουργώντας τσάντες και αξεσουάρ που συνοδεύουν κομψά το στιλ κάθε γυναίκας. Με την επαγγελματική φωτογράφιση των προϊόντων αναδεικνύεται η εταιρεία με αισθητικό και επαγγελματικό τρόπο.

Πλέον με την ύπαρξη μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και ηλεκτρονικών καταστημάτων ένας πελάτης βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην εικόνα για να πάρει μια αγοραστική απόφαση. Για αυτό τον λόγο οι φωτογραφίες που αποτυπώνουν τα προϊόντα σας θα πρέπει να είναι εντυπωσιακές και να δίνουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο πελάτης.

Η φωτογράφιση των προϊόντων σας θα έχει ακόμη πιο πετυχημένο αποτέλεσμα με την χρήση ενός μοντέλου. Το μοντέλο δίνει ζωή στο προϊόν και δείχνει με ακόμη πιο παραστατικό τρόπο το πως μπορεί να αξιοποιηθεί. Μέσα από την επαγγελματική φωτογράφιση με ένα μοντέλο ο πελάτης είναι σε θέση να φανταστεί τον εαυτό του να χρησιμοποιεί το προϊόν. Η διαδικασία αυτή λειτουργεί θετικά στο να προχωρήσει σε αγορά.

Ο Έκτορας Νικολάκης διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην προϊοντική φωτογράφιση παρέχοντας εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για διαφημιστικούς λόγους όσο και στο e-shop σας.

Για μία ανάλογη φωτογράφιση μόδας συνεργάστηκε με την Veta bags & accessories για την νέα χειμωνιάτικη συλλογή τους. Για την προϊοντική φωτογράφιση χρησιμοποιήθηκε μοντέλο το οποίο ανέδειξε πλήρως τις νέες τσάντες της εταιρείας. Τα ζεστά χρώματα στο background ταιριάζουν απόλυτα με τις νέες φθινοπωρινές αποχρώσεις και τα σχέδια των προϊόντων. Πέρα από την φωτογράφιση με μοντέλο πραγματοποιήθηκε και still life φωτογράφιση. Τα προσεγμένα κάδρα που δημιουργήθηκαν για κάθε προϊόν το αναδεικνύουν με τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο.

Φωτογράφος μόδας - Έκτορας Νικολάκης