Χειμερινή καμπάνια μόδας ρούχων | Prime Fashion Biston

Κατηγορία ΜΟΔΑ
Share it

Η Prime Fashion ενεργεί στην βιομηχανία ένδυσης γυναικείων και αντρικών μπουφάν από το 1992. Μοντέρνο lifestyle που ξεχωρίζει είναι το κύριο χαρακτηριστικό των δημιουργιών της εταιρείας. Με 200 σημεία πώλησης σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια συνιστά ένα μεγάλο κομμάτι της βιομηχανίας.

Για μία βιομηχανία τέτοιων ειδών είναι πολύ σημαντική η σωστή προβολή τους στην ιστοσελίδα τους και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι εικόνες πρέπει να είναι υψηλής ευκρίνειας για να τονίζουν το στιλ, το χρώμα και το σχέδιο των ρούχων. Για να επιτευχθεί τέτοιο υψηλό αποτέλεσμα είναι αναγκαία η επαγγελματική φωτογράφιση. Με την επαγγελματική φωτογράφιση θα αναδειχθούν με κολακευτικό τρόπο τα ρούχα ώστε να είναι όμορφα στην θέαση για τον πελάτη.

Η επαγγελματική φωτογράφιση μόδας μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Είτε στο σύγχρονα εξοπλισμένο studio είτε σε εξωτερική τοποθεσία με την χρήση μοντέλων. Ο Έκτορας Νικολάκης για την Prime Fashion πραγματοποίησε και με τους δύο τρόπους την επαγγελματική φωτογράφιση. Η ορεινή ομορφιά του Ολύμπου αναδεικνύει εντυπωσιακά τα ρούχα που πέρα από την αισθητική τους παρουσιάζουν και την χρηστικότητα τους.

Στη φωτογράφιση σε στούντιο με ειδικά backgrounds και εξοπλισμό τονίζει τα ρούχα με ένα πιο επαγγελματικό τόνο. Και οι δύο φωτογραφίσεις στέφθηκαν με επιτυχία δημιουργώντας έναν εντυπωσιακό κατάλογο για την συλλογή.

Φωτογράφος μόδας - Έκτορας Νικολάκης