Επαγγελματική Φωτογράφιση Προϊόντων Ομορφιάς | VK Nano

Κατηγορία ΠΡΟΙΟΝΤΙΚΗ
Share it

Επαγγελματική Φωτογράφιση Προϊόντων Ομορφιάς | VK Nano

Η Nano Vk είναι μία νεοσύστατη εταιρεία ομορφιάς με προϊόντα αντιγήρανσης που προσφέρουν την αναδόμηση της επιδερμίδας. Η έμπειρη δημιουργός της ρηξικέλευθης φόρμουλας των προϊόντων Δρ. Βαρβάρα Καραγκιοζάκη χρησιμοποίησε καινοτόμες τεχνολογίες και οργανικά υλικά για να δημιουργήσει δύο κρέμες προσώπου που θα αλλάξουν την ρουτίνα του καταναλωτή.

Η επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων εξασφαλίζει την άρτια και ελκυστική προβολή τους στο καταναλωτικό κοινό. Με την επαγγελματική φωτογραφία μπορούν να δοθούν όλες οι κατάλληλες πληροφορίες για το προϊόν από την συσκευασία του μέχρι το προϊόν αυτό καθεαυτό. Έτσι έχοντας όλες τις πληροφορίες και με ελκυστικό τρόπο είναι πιο πιθανό να επιλέξει το προϊόν σας.

Η επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων ανήκει στο βιογραφικό του Έκτορα Νικολάκη πολλά χρόνια. Έχοντας φωτογραφίσει καμπάνιες και καταλόγους για μεγάλες εταιρείες ήταν ο κατάλληλος φωτογράφος για να αποδώσει τα νέα προϊόντα ομορφιάς της Nano Vk με τον πιο καλαίσθητο τρόπο.

Η φωτογράφιση έλαβε μέρος στο στούντιο με τη χρήση μοντέλου στο σύγχρονα εξοπλισμένο στούντιο. Με την χρήση μοντέλου δίνονται περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν. Με την χρήση οργανικών προϊόντων πλούσιων σε αντιοξειδωτική σημασία του μύρτιλου και του κουρκουμά οι νέες κρέμες προσφέρουν αντιγήρανση και αναδόμηση των κυττάρων της επιδερμίδας. Με την επαγγελματική φωτογράφιση δίνεται εικόνα στα αποτελέσματα που προσφέρει το προϊόν εντυπωσιάζοντας τον μελλοντικό επισκέπτη και εξασφαλίζοντας την αγορά του.