Διαφημιστική φωτογράφιση φυλλαδίων | Semiotik Design

Κατηγορία ΠΡΟΙΟΝΤΙΚΗ
Share it

Φωτογράφιση διαφημιστικών φυλλαδίων | Semiotik Design

H Doppler είναι μία κατασκευαστική εταιρεία που αναλαμβάνει εσωτερικούς σχεδιασμούς, εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων μεταφοράς όπως είναι τα ασανσέρ, κυλιόμενες σκάλες και ανάλογα έργα. Από το 2000 η εταιρεία, με 250 συνεργάτες, έχει δημιουργήσει πάνω από 20.000 συστήματα ανελκυστήρων σε όλο τον κόσμο. Το όραμα της εταιρείας είναι μέσα από την τεχνογνωσία που διαθέτουν να προσφέρουν μοναδική εξυπηρέτηση.

Η εταιρεία σε συνεργασία με την συμβουλευτική εταιρεία, semiotics design δημιούργησε τους νέους διαφημιστικούς καταλόγους της και τις συσκευασίες της Doppler. Η Semiotics design ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2014. Αποστολή της εταιρείας είναι να φέρνει πρωτοποριακές και σύγχρονες λύσεις στις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται. 

Η επαγγελματική φωτογράφιση αποτελεί σημαντική επένδυση για την προβολή της εταιρείας σας. Με προσεγμένες και υψηλής ποιότητας εικόνες ο μελλοντικός πελάτης μπορεί να δει τις υπηρεσίες που προσφέρετε με έναν ελκυστικό τρόπο. Έχοντας επαγγελματικές φωτογραφίες άμεσα διαχωρίζεστε από τον ανταγωνισμό. Οι φωτογραφίες που προκύπτουν είναι ιδανικές για να χρησιμοποιηθούν για όποια διαφημιστική ενέργεια χρειάζεστε είτε online είτε έντυπη.

Για τον λόγο αυτό ο επαγγελματίας Έκτορας Νικολάκης σε συνεργασία με την Semiotik design φωτογράφισε τους νέους καταλόγους που δημιούργησαν για την Doppler. Κομψό design και πρωτοποριακός σχεδιασμός χαρακτηρίζουν τους νέους καταλόγους και συσκευασίες. Ένα σχέδιο φτιαγμένο για να ξεχωρίσει την εταιρεία από τον ανταγωνισμό, αναδείχθηκε με την επαγγελματική φωτογράφιση. Το αποτέλεσμα δικαιώνει την συνεργασία των δύο εταιρειών δημιουργώντας ένα ελκυστικό αποτέλεσμα.