Φωτογράφιση κοσμημάτων για eshop | Nikolaos Handmade Jewelry

Κατηγορία ΠΡΟΙΟΝΤΙΚΗ
Share it

Φωτογράφιση κοσμημάτων για eshop

Η φωτογράφιση κοσμημάτων για e-shop αποτελεί ένα απαιτητικό είδος φωτογράφισης καθώς πρόκειται για αντικείμενα πολυτελείας. Είναι σημαντικό να αποδοθούν σωστά τα χρώματα, η υφή και το μοναδικό σχήμα του κάθε προϊόντος, για αυτό και χρησιμοποιείται ειδική επιφάνεια - φόντο και ο κατάλληλος φωτισμός για κάθε κόσμημα.

Η επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων για e-shop προσαρμόζει την λήψη ανάλογα με το προϊόν που διαφημίζετε. Στην περίπτωση του κοσμήματος γίνεται συνήθως στουντιακή φωτογράφιση, για να υπάρχει έλεγχος στην λήψη και να φανεί η υψηλή αξία του προϊόντος. Η λάμψη και η η πολυτέλεια των κοσμημάτων είναι κάτι που πρέπει να μεταφερθεί στον πιθανό πελάτη σας μέσα από την φωτογράφιση.

Ξεφεύγοντας από το συνηθισμένο πρότυπο φωτογράφισης κοσμήματος σε λευκό φόντο, συνθέτουμε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον για κάθε προϊόν ξεχωριστά. Δημιουργούμε το κατάλληλο φωτογραφικό φόντο, χρησιμοποιώντας μάρμαρο σε διάφορους χρωματισμούς και προσαρμόζουμε αντίστοιχα την γωνία λήψης και τον φωτισμό για να αναδειχθούν οι λεπτομέρειες κάθε κοσμήματος.

Η παρακάτω φωτογράφιση έγινε για τα χειροποίητα κοσμήματα Nikolaos Handmade Jewelry του Νικόλαου Σταυριανίδη ο οποίος διατεηρεί κατάστημα στη Θεσσαλονίκη.