ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Οι φωτογραφίες της επιχείρησης, των χώρων της και των προσφερόμενων υπηρεσιών της, αποτελούν σημαντικό κομμάτι της εικόνας του brand σας προς τον έξω κόσμο. Οφείλουν λοιπόν να προβάλουν στους υποψήφιους συνεργάτες / πελάτες σας, μια θετική εικόνα η οποία θα ξεχωρίσει την επιχείρηση σας από τον ανταγωνισμό, στην σύντομη άλλα κρίσιμη διαδικασία επιλογής τους.

Η φωτογράφιση επαγγελματικών χώρων απαιτεί σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία σε τεχνικές λήψεων, φωτισμού και επεξεργασίας των φωτογραφιών ώστε το τελικό αποτέλεσμα να συγκινήσει αισθητικά τον θεατή και να τον οδηγήσει ένα βήμα πιο κοντά σε μία ενδεχόμενη συνεργασία.

Η φωτογράφιση επαγγελματικών χώρων συμπεριλαμβάνεται στην φωτογραφική δραστηριότητα του Έκτορα Νικολάκη από το 2011. Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στο είδος της αρχιτεκτονικής φωτογραφίας εσωτερικού χώρου καταφέρνει με μοντέρνα αισθητική να αναδείξει οποιαδήποτε επαγγελματικό χώρο, είτε πρόκειται για κατάστημα χονδρικής ή λιανικής πώλησης, είτε για κατάστημα εστίασης, είτε για γραφείο υπηρεσιών.