Διαφημιστική φωτογράφιση επαγγελματικού χώρου | Aegean Lounge Θεσσαλονίκη

Διαφημιστική φωτογράφιση επαγγελματικού χώρου | Aegean Lounge Θεσσαλονίκη

Διαφημιστική φωτογράφιση επαγγελματικού χώρου | Aegean Lounge Θεσσαλονίκη

Το ολοκαίνουργιο AEGEAN Business Lounge στη Θεσσαλονίκη είναι πλέον ανοιχτό.Σε έναν χώρο άνω των 500 τετραγωνικών μέτρων, το Lounge προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα που σας επιτρέπει να αποσυρθείτε από τη φασαρία του αεροδρομίου κατά την αναχώρηση. Με πολλές διαθέσιμες επιλογές για να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας και να χαλαρώσετε ή να εργαστείτε λίγο πριν την πτήση σας.

Ένας όμιλος τέτοιου μεγέθους λοιπόν πρέπει να έχει και την ανάλογη εικόνα στην ιστοσελίδα του. Στόχος μας είναι η παράδοση φωτογραφιών που θα αναδείξουν τους χώρους σας και θα προωθήσουν την καλή σας εικόνα σε sites και social media. Δημιουργούμε εικόνες που παρουσιάζουν και αναδεικνύουν τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, τα σχήματα και τα χρώματα, αλλά και τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Φροντίζουμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας σε ποιοτικές φωτογραφίες αλλά και άμεσο χρόνο παράδοσης. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα μέσα και τεχνικές από την λήψη των εικόνων έως και την επεξεργασία. Σας προτρέπουμε λοιπόν να εμπιστευτείτε τον ειδικό στην επαγγελματική φωτογράφιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και να απολαύσετε μια άρτια και επαγγελματική φωτογράφιση που θα πλαισιώσει την online εικόνα σας σε ιστοσελίδες και social media.

Επιπλέον, η φωτογραφία πορτρέτων δίνει την ευκαιρία στον εκάστοτε επαγγελματία να προβάλλει την προσωπικότητα και το επιχειρηματικό του προφίλ. Φωτογραφίζουμε κάθε επαγγελματία που μας εμπιστεύεται με σύνεση και άπταιστη γνώση του αντικειμένου, φροντίζοντας προσωπικά για τον καθένα την ανάδειξη των καλύτερων πτυχών της προσωπικότητας και της εμφάνισης του. Όπως και με το πορτρέτο της κυρίας Μαρίνας Σπυριδάκη, διευθύντριας εταιρικών Υποθέσεων στην Aegean Airlines με μακροχρόνια εμπειρία στις εταιρικές επικοινωνίες και στην εκπροσώπηση επιχειρήσεων σε διάφορους κλάδους, το οποίο χρησιμοποίθηκε στο περιοδικό GLOW.