Επαγγελματίας φωτογράφος επαγγελματικών χώρων | Zia Insurance

Επαγγελματίας φωτογράφος επαγγελματικών χώρων | Zia Insurance

Η ZIA INSURANCE είναι μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Στόχος τους να παρέχουν λύσεις στα ασφαλιστικά ζητήματα φυσικών προσώπων και εταιρειών.

Η επαγγελματική φωτογράφιση των χώρων, που δραστηριοποιείται μία εταιρεία είναι σημαντική για να παρουσιάσει τις υπηρεσίες της με έναν οπτικά ελκυστικό τρόπο. Ένας πιθανός πελάτης έχει την ανάγκη να νιώσει αξιοπιστία πριν εμπιστευθεί μία υπηρεσία. Αυτό μπορεί σε ένα βαθμό να επιτευχθεί εάν μπορεί να προσωποποιήσει την υπηρεσία αυτή.

Με την επαγγελματική φωτογράφιση των γραφείων και των προσώπων που θα είναι εκεί να εξυπηρετήσουν τον πελάτη, δημιουργείται αυτό το αίσθημα εμπιστοσύνης και μία πρώιμη σύνδεση ανάμεσα στον πελάτη και την εταιρεία. Έτσι είναι πολύ πιο εύκολο να κάνει το επόμενο βήμα.

Στα πλαίσια της συνεχόμενης αναβάθμισης της εικόνας και των παροχών της Zia Insurance, ο επαγγελματίας φωτογράφος Έκτορας Νικολάκης βρέθηκε στα γραφεία της εταιρείας στην Θεσσαλονίκη.

Η φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε είχε δύο διαστάσεις. Αρχικά πραγματοποιήθηκε μία αρχιτεκτονική φωτογράφιση των γραφείων. Τα ευρύχωρα γραφεία με την μοντέρνα επίπλωση και αισθητική δημιουργούν ένα επαγγελματικό και θετικό κλίμα. Αφότου φωτογραφήθηκαν οι χώροι έγινε μία επαγγελματική φωτογράφιση πορτρέτου των μελών του γραφείου. Είναι πολύ σημαντικό για έναν πελάτη να μπορεί να αντιστοιχήσει τα πρόσωπα μίας εταιρείας με τις υπηρεσίες που αναζητά. Μια επαγγελματική φωτογράφιση είναι ίσως ένα από τα σημαντικότερα βήματα για το σχεδιασμό μιας αποτελεσματικής στρατηγικής πωλήσεων αλλά και ανάπτυξης της εταιρικής σας ταυτότητας.