Επαγγελματική Φωτογράφιση κουζίνας | Tripani S.A.

Επαγγελματική Φωτογράφιση κουζίνας |  Tripani S.A.

Φωτογράφιση για την εταιρεία Tripani S.A. (ΤΡΥΠΑΝΗ Α.Β.Ε.Ε. tripani cucine)

Η εταιρεία Tripani ειδικεύεται στην κατασκευή εσωτερικών χώρων και συνθέσεων κουζίνας, μπάνιου, ντουλάπας και άλλων. Η εταιρεία έχει αναλάβει έργα από μεγάλα ονόματα στην χώρο της φιλοξενίας και της εστίασης, όπως το Sani beach club, ikos Oceana, Makedonia Palace (The Penthouse project) και πολλά ακόμη. Η επαγγελματική φωτογράφιση έγινε για διαφημιστική καταχώρηση στο περιοδικό Glow.

Η εικονιζόμενη κουζίνα, κατασκευασμένη από την εταιρεία Tripani, αποτελεί μόνο ένα μικρό δείγμα από όλα όσα κατασκευάζει η εταιρία. Μοντέρνος και πρακτικός σχεδιασμός αποτελούν τα δύο κύρια χαρακτηριστικά της. Άπλετος χώρος στους πάγκους και μέγιστος αποθηκευτικός χώρος καθιστούν την κουζίνα μια εύχρηστη κατασκευή με πολύ όμορφο παρουσιαστικό.

Η επαγγελματική φωτογράφιση της κουζίνας προβάλλει όλες τις λειτουργικές και αισθητικές πτυχές της κατασκευής με μέγιστη ευκρίνεια και ποιότητα στην εικόνα. Ο επαγγελματισμός και η σωστή παρουσίαση των πληροφοριών μέσα από την φωτογράφιση οφείλεται στην επιλογή επαγγελματία φωτογράφου εσωτερικών χώρων.

Το περιοδικό Glow πάντα προβάλλει το έργο ανθρώπων και εταιρειών με μεγάλη κομψότητα. Η επαγγελματική φωτογράφιση της κουζίνας από την εταιρεία Tripani, κοσμεί το περιοδικό και αναδεικνύει την καλή αισθητική και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της επιχείρησης.