Βιομηχανική φωτογράφιση εργοστασίου πλαστικών | ELPAplast

Βιομηχανική φωτογράφιση εργοστασίου πλαστικών | ELPAplast
Κατηγορία ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ
Share it

Βιομηχανική φωτογράφιση εργοστασίου πλαστικών| ELPAplast

Η εταιρεία ELPAplast αποτελεί μία βιομηχανία, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής ειδών εύκαμπτης πλαστικής συσκευασίας. Από το 1978 μέχρι σήμερα και για 40 χρόνια αυτή η οικογενειακή επιχείρηση καταφέρνει να παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας που προορίζονται για λιανική αλλά και για βιομηχανική χρήση.

Οι σύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις που λειτουργούν από το 2010 στην περιοχή της Παλαιάς Πέλλας στεγάζονται σε 4000 τ.μ χώρου. Σε αυτό τον βιομηχανικό χώρο βρέθηκε ο φωτογράφος Έκτορας Νικολάκης για να φωτογραφίσει τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις στις οποίες παράγονται και φυλάσσονται τα προϊόντα.

Η περιγραφή του εργοστασιακού χώρου με εικόνες υψηλής ανάλυσης έχει πολλά οφέλη. Μέσα από μία σειρά φωτογραφίσεων όλων των εσωτερικών χώρων των μονάδων φαίνεται ο σύγχρονος εξοπλισμός με τον οποίο γίνεται η διαδικασία παραγωγής των πλαστικών συσκευασιών. O επισκέπτης της σελίδας βλέποντας όλη την παραγωγική εργασία και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις νιώθει μεγαλύτερη αξιοπιστία ως προς την επιχείρηση. Επιπλέον με την χρήση αεροφωτογράφισης για τις εξωτερικές λήψεις είναι πιο εμφανές το μέγεθος της βιομηχανίας το οποίο προσδίδει επιπλέον κύρος σε αυτήν.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν θα ήταν δυνατόν χωρίς έναν επαγγελματία φωτογράφο όπως είναι ο Έκτορας Νικολάκης. Οι γνώσεις του και η πολυετή εμπειρία του στην φωτογράφιση βιομηχανικών και εργοστασιακών εγκαταστάσεων εγγυάται να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τις εγκαταστάσεις σας.