Φωτογράφιση εγκαταστάσεων ναυτιλιακής επιχείρησης | Thalassa Maritime

Φωτογράφιση εγκαταστάσεων ναυτιλιακής επιχείρησης | Thalassa Maritime
Κατηγορία ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ
Share it

Φωτογράφος ναυτιλιακής επιχείρησης

Η Thalassa Maritime είναι μία εταιρεία που αναλαμβάνει ναυτιλιακές υπηρεσίες σχετικές με την παραλαβή, αποθήκευση, μεταφορά και παράδοση φορτίων σε χερσαίο, θαλάσσιο ή εναέριο χώρο. Αποστολή της εταιρείας είναι, να εκπονεί έναν σχεδιασμό που διευκολύνει τον πελάτη, εξασφαλίζοντας την ομαλότητα και αξιοπιστία της διαδικασίας και απλοποιώντας τα γραφειοκρατικά θέματα.

Μία επιχείρηση με κύρος και επαγγελματισμό πρέπει να αντιπροσωπεύεται από ανάλογες φωτογραφίες. Με την επαγγελματική φωτογράφιση των βιομηχανικών εγκαταστάσεων, επιτυγχάνεται η προβολή μίας άρτια και ελκυστικής εικόνα της εταιρείας σας. Ένας επαγγελματίας φωτογράφος έχει τις τεχνικές γνώσεις αλλά και τον σύγχρονο εξοπλισμό για να προσφέρει εικόνες υψηλής ποιότητας των βιομηχανικών μονάδων σας.

Μέσα από την φωτογράφιση του συνόλου των χώρων της βιομηχανίας αλλά και του προσωπικού προσφέρετε σημαντικές πληροφορίες για τον πελάτη. Γνωρίζοντας λεπτομέρειες για το πως λειτουργεί η επιχείρηση σας, δημιουργείται ένα αίσθημα σιγουριάς και οικειότητας, αυξάνοντας έτσι την πιθανότητα επιλογής των υπηρεσιών σας.

Για μία ανάλογη φωτογράφιση βιομηχανικών εγκαταστάσεων βρέθηκε ο έμπειρος φωτογράφος Έκτορας Νικολάκης στην Thalassa Maritime στην Θεσσαλονίκη. Εκεί απαθανάτισε τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό των εγκαταστάσεων. Με τον τρόπο αυτό αναδεικνύονται οι σύγχρονες εγκαταστάσεις. Με την φωτογράφιση του προσωπικού προβάλλονται τα πρόσωπα που εργάζονται.

Με την αεροφωτογραφία των βιομηχανικών εγκαταστάσεων παρουσιάζεται το συνολικό μέγεθος της επιχείρησης και της παραγωγικής διαδικασίας. Η αεροφωτογραφία βοηθά στο να δίνεται μεγάλος όγκος πληροφορίας σε μία λήψη, με τρόπο που είναι εντυπωσιακός. 

Συνδυάζοντας την επαγγελματική φωτογράφιση με την αεροφωτογραφία η βιομηχανία καταφέρνει να δημιουργήσει μία συνεκτική εικόνα της επιχείρησης.