Επαγγελματική φωτογράφιση βιομηχανικών εγκαταστάσεων | ΗΛΕΚΤΩΡ

Επαγγελματική φωτογράφιση βιομηχανικών εγκαταστάσεων | ΗΛΕΚΤΩΡ
Κατηγορία ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ
Share it

Φωτογράφιση βιομηχανικής εγκατάστασης

Ο όμιλος Ηλέκτωρ είναι το αποτέλεσμα τις συγχώνευσης τριών ιστορικών κατασκευαστικών εταιρειών, της Τεχνικής Εταιρείας Βόλου, της Ελληνικής Τεχνοδομικής, και της ΑΚΤΩΡ. Με διεθνή παρουσία σε 22 χώρες και πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας είναι ο μεγαλύτερος όμιλος υποδομών στην Ελλάδα και από τους μεγαλύτερους της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Με τα έργα του στον χώρο της κατασκευής, του περιβάλλοντος και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αποστολή του ομίλου είναι να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Η επαγγελματική φωτογράφιση της βιομηχανικής μονάδας ενός τόσο σημαντικού ομίλου είναι σημαντική για την επιτυχημένη προβολή του. Μέσα από τον φωτογραφικό φακό ενός επαγγελματία αναδεικνύεται το μέγεθος τον εγκαταστάσεων και η διαδικασία παραγωγής ηλεκτρισμού χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό. Με την επαγγελματική φωτογράφιση η εικόνα της εταιρεία συμβαδίζει με την ταυτότητα και το έργο που αντιπροσωπεύει.

Ένας επαγγελματίας φωτογράφος με τις γνώσεις του, την αντίληψη και αισθητική του, θα αποδώσει τις εγκαταστάσεις σας με τρόπο που θα δώσουν στον επισκέπτη όσες πληροφορίες χρειάζεται για την επιχείρηση.

Ο φωτογράφος Έκτορας Νικολάκης με την πολυετή του εμπειρία στην φωτογραφία βιομηχανικών μονάδων βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Ηλέκτωρ στην Μαυροράχη. Εκεί πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση ενός πραγματικά ρηξικέλευθου προγράμματος, στο οποίο από απορρίμματα προκύπτει ένα αέριο το οποίο μετατρέπεται σε ενέργεια μέσο τριών κινητήρων. Η φωτογράφιση μας εισάγει στο εσωτερικό και το εξωτερικό των εγκαταστάσεων καθώς και του προσωπικού που χειρίζεται τα βιομηχανικά συστήματα. Οι φωτογραφίες που προκύπτουν αποπνέουν τον επαγγελματισμό και την σοβαρότητα της βιομηχανίας δικαιώνοντας την επιλογή ενός επαγγελματία φωτογράφου.