Πως η φωτογράφιση lifestyle θα αυξήσει τις κρατήσεις σας;

Πως η φωτογράφιση lifestyle θα αυξήσει τις κρατήσεις σας;

Η επαγγελματική φωτογράφιση του ξενοδοχείου, είναι από τα σημαντικότερα εργαλεία που διαθέτει ένας ξενοδόχος για να δημιουργήσει μία ελκυστική εικόνα και να αυξήσει τις κρατήσεις του.

Έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο τους λόγους που η επαγγελματική φωτογράφιση ξενοδοχείου, είναι σημαντική. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα διαβάστε εδώ.

Παρ' όλα αυτά το να απαθανατίσετε την αρχιτεκτονική και την αισθητική ενός ξενοδοχείου μέσα από μία επαγγελματική φωτογράφιση, αν και είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση δεν είναι το μόνο που μπορείτε να κάνετε. 

Ένας επισκέπτης σίγουρα θα εντυπωσιαστεί από φωτογραφίες του ξενοδοχείου σας, που είναι σωστά φωτισμένες και υπό σωστές γωνίες λήψης. Αυτός ο εντυπωσιασμός αυξάνει σίγουρα την πιθανότητα κράτησης, υπάρχει όμως τρόπος να εξασφαλίσετε πλήρως την πιθανότητα αυτή. Ο τρόπος αυτός είναι μέσα από μία lifestyle φωτογράφιση.

Τι είναι η lifestyle φωτογράφιση;

ti-einai-to-storytellling.jpg

Η φωτογράφιση lifestyle είναι ουσιαστικά η επαγγελματική φωτογράφιση, η οποία διηγείται μία αυθεντική και ρεαλιστική ιστορία που αντιπροσωπεύει το ξενοδοχείο σας. Η lifestyle φωτογράφιση, η οποία γίνεται με επαγγελματίες μοντέλα, στοχεύει στο να τοποθετήσει το μοντέλο σε πραγματικές καταστάσεις μέσα στους χώρους του ξενοδοχείου. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούνται και καταγράφονται, στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης με τις οποίες μπορεί να ταυτιστεί ο επισκέπτης.

Μέρος της lifestyle φωτογράφισης είναι, η φωτογράφιση του προσωπικού σας. Είναι πολύ σημαντικό σε μία φωτογράφιση lifestyle να φαίνεται το προσωπικό σας καθώς η αποτύπωσή του δημιουργεί ένα αίσθημα οικειότητας και γνησιότητας στον επισκέπτη. Επιπλέον, το προσωπικό δημιουργεί και έναν πιο προσωπικό τόνο στη σχέση εμπιστοσύνης που είναι σημαντικό να χτίσετε με τους πελάτες σας. Ένα χαμογελαστό, εξυπηρετικό προσωπικό που απολαμβάνει την εργασία του και είναι εκεί για τον επισκέπτη, ενισχύει την ποιότητα της εμπειρίας που οραματίζεται ο επισκέπτης.

Με την φωτογράφιση ξενοδοχείου τέτοιου τύπου, λοιπόν, καταφέρνετε να δημιουργήσετε μία συναισθηματική σύνδεση με τον επισκέπτη. Κάθε φωτογραφία έχει μία προστιθέμενη αξία, χωρίς να φαίνεται ότι προσπαθείτε να πουλήσετε το ξενοδοχείο σας αλλά ότι προσπαθείτε να αναδείξετε την εμπειρία που κερδίζει κάποιος με την διαμονή του.


Γιατί να χρησιμοποιήσω μία lifestyle φωτογράφιση για το ξενοδοχείο μου;

ti-einai-to-storytelling.jpg
Με την φωτογράφιση lifestyle μπορείτε να στοχεύσετε το κοινό το οποίο θέλετε να προσελκύσετε με απόλυτη ακρίβεια και επιτυχία. Για παράδειγμα μία ξενοδοχειακή μονάδα, η οποία βρίσκεται σε ένα νησί, όπως η Κέρκυρα και απευθύνεται κυρίως σε οικογένειες μπορεί να πραγματοποιήσει μία φωτογράφιση που να δείχνει τους γονείς με τα παιδιά τους να απολαμβάνουν δραστηριότητες στην πισίνα. Ανάλογα ένα κυκλαδίτικο ξενοδοχείο όπως ένα στη Σαντορίνη, που θέλει να στοχεύσει σε επισκέπτες που είναι ζευγάρια, μπορεί να αξιοποιήσει την lifestyle φωτογράφιση για να παρουσιάσει ένα ζευγάρι το οποίο απολαμβάνει ένα δείπνο με θέα το νησί ή χαλαρώνει στο σπα. Με τον τρόπο αυτό, ένα ξενοδοχείο καταφέρνει να απευθυνθεί στο σωστό κοινό, αυξάνοντας τις πιθανότητες το κοινό αυτό να προχωρήσει σε κράτηση.

Επιπλέον, ένας επισκέπτης δεν αρκείται στην απλή διαμονή όταν αναζητά το ξενοδοχείο που θα μείνει. Αλλά επιδιώκει να ζήσει μία νέα εμπειρία και να δημιουργήσει αναμνήσεις που θα μείνουν ανεξίτηλες.

Με την δημιουργία ενός αφηγήματος για τις εγκαταστάσεις σας, τις υπηρεσίες που προσφέρετε και την εμπειρία των επισκεπτών σας, δημιουργείτε μία ταύτιση με τον μελλοντικό επισκέπτη που αναζητά αυτό ακριβώς που προσφέρετε. Αυτή η σύνδεση, διεγείρει θετικά συναισθήματα και αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα κράτησης. 

Με τον αυξημένο ανταγωνισμό που υπάρχει στα ξενοδοχεία και τον περιορισμένο χρόνο έρευνας των επισκεπτών, μία lifestyle φωτογράφιση του ξενοδοχείου σας, είναι αυτό που χρειάζεστε για να κλέψετε την προσοχή του αλλά και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του. 

Πως μπορώ να εντάξω μία lifestyle φωτογράφιση στο ξενοδοχείο μου;

ti-einai-to-storytellling.jpg
Η φωτογράφιση lifestyle λοιπόν χωρίς αμφιβολία μπορεί να αυξήσει τις κρατήσεις του ξενοδοχείου σας. Το κύριο ερώτημα που λογικά σας έρχεται στο μυαλό, είναι πως ακριβώς θα την εντάξετε στην υπάρχουσα στρατηγική σας για την προώθηση του ξενοδοχείου σας.


Μια φωτογράφιση lifestyle μπορεί να αξιοποιηθεί πλήρως είτε χρησιμοποιείται στα social media είτε σε παραδοσιακά μέσα όπως είναι η προβολή σε ένα περιοδικό. Οι υψηλής ποιότητας φωτογραφίες είναι το καλύτερο υλικό για να στήσετε ένα αισθητικά όμορφο λογαριασμό στο Instagram ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείτε. Όσοι περισσότεροι ανακαλύπτουν τους λογαριασμούς σας και αλληλεπιδρούν με εσάς, τόσο περισσότερο αυξάνεται η πιθανότητα να μετατρέψετε έναν απλό ακόλουθο σε επισκέπτη.

Επιπλέον μία τέτοια φωτογράφιση ξενοδοχείου είναι η τέλεια ευκαιρία για να ανανεώσετε τις φωτογραφίες του site σας ή τις φωτογραφίες στα site που βρίσκεται το ξενοδοχείο σας τύπου booking. Οι νέες φωτογραφίες με την ανάλογη προώθηση σίγουρα θα προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον τους.

ti-einai-to-storytellling.jpg


Έχοντας διαβάσει τα οφέλη της φωτογράφιση lifestyle για το ξενοδοχείο σας, είναι πολύ σημαντικό να διαλέξετε έναν έμπειρο φωτογράφο που είναι ικανός να φέρει το όραμά σας στη ζωή.

Ο Έκτορας Νικολάκης με την εμπειρία του στην επαγγελματική φωτογράφιση ξενοδοχείων είναι η κατάλληλη επιλογή. Έχοντας φωτογραφίσει πολυτελή ξενοδοχεία σε νησιά όπως η Μύκονος, η Θάσος, η Κέρκυρα και στη Χαλκιδική έχει τις γνώσεις και τον εξοπλισμό για να δημιουργήσει μία ειδυλλιακή ιστορία για το ξενοδοχείο σας. 

Είστε έτοιμος να δημιουργήσετε την ιστορία του δικού σας ξενοδοχείου;

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.SHARE IT