Πως η επαγγελματική φωτογράφιση μόδας, ενισχύει την εταιρική σας ταυτότητα;

Πως η επαγγελματική φωτογράφιση μόδας, ενισχύει την εταιρική σας ταυτότητα;


Εάν διευθύνετε ή σας ανήκει ένα fashion brand, τότε γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι να ξεχωρίσετε από δεκάδες άλλα που αποτελούν άμεσο ανταγωνισμό. Σίγουρα, έχοντας επενδύσει στα σχέδια και την ποιότητα των προϊόντων σας, θέλετε όλη η προσπάθεια που έχετε καταβάλει να ανταμειφθεί και τα προϊόντα σας να μαγνητίσουν το βλέμμα του πελάτη. Για να το καταφέρετε αυτό χρειάζεται να δημιουργήσετε για το brand σας μία ελκυστική εταιρική ταυτότητα.

Πως όμως μπορείτε να το καταφέρετε αυτό;

Με την επαγγελματική φωτογράφιση μόδας! Η φωτογράφιση μόδας, είναι ένα ισχυρό εργαλείο το οποίο μπορεί να αξιοποιήσει ένα fashion brand για να δημιουργήσει μια αποτελεσματική στρατηγική πωλήσεων αλλά και ανάπτυξη της εταιρικής ταυτότητας και του e-shop της. Ένας επαγγελματίας φωτογράφος μπορεί να πάρει ένα αξεσουάρ ή ένα ένδυμα και μέσα από ένα δημιουργικό concept να δημιουργήσει μία φωτογραφία υψηλής ποιότητας που θα τραβήξει την προσοχή του πελάτη. 

Σε αυτό το σημείο λογικά, θα αναρωτιέστε με ποιόν τρόπο η επαγγελματική φωτογράφιση, ενισχύει την ταυτότητα του brand σας, πέρα από ότι δημιουργεί αισθητικά και ποιοτικά όμορφες φωτογραφίες. Στο άρθρο παρακάτω αναλύουμε ακριβώς τους τρόπους αυτούς! 

1. Πετυχαίνετε μία θετική πρώτη εντύπωση

pos-i-epaggelmatiki-fotografisi-modas-enischyei-tin-etairiki-sas-taytotita-3.jpg

Έχουμε ήδη αναφέρει, ότι η βιομηχανία της μόδας είναι μία αναπτυσσόμενη και άκρως ανταγωνιστική βιομηχανία. Με δεκάδες fashion brand να δημιουργούνται συνεχώς, το να παρέχετε απλά ένα εντυπωσιακό και ποιοτικό προϊόν δεν είναι αρκετό. Είναι πολύ σημαντικό να ξεχωρίζετε οπτικά και να κάνετε τον πελάτη να σταματήσει την αναζήτηση του και να ανακαλύψει περισσότερα για το προϊόν σας.

Ειδικά στην σύγχρονη εποχή, που ένας καταναλωτής δημιουργεί πολύ γρήγορα εντυπώσεις για μία εταιρεία και ένα προϊόν και αποφασίζει για τις αγορές του ακόμα πιο γρήγορα είναι σημαντικό οι φωτογραφίες που παρουσιάζουν τα προϊόντα σας να δημιουργούν μία θετική πρώτη εντύπωση. Με μία επαγγελματική φωτογράφιση μόδας διεγείρετε θετικά συναισθήματα στον καταναλωτή, προτρέποντας τον να κάνει μία αγορά από εσάς.

Μία επαγγελματική φωτογράφιση μόδας δείχνει όσο τίποτα άλλο, ότι νοιάζεστε για το προϊόν και φροντίζετε όλος ο κόπος που έχετε καταβάλει για την δημιουργία του να είναι εμφανής στον καταναλωτή. Μία εταιρεία που έχει αυτό σαν προτεραιότητα, πάντα δημιουργεί μία θετική εντύπωση στον πελάτη.

2. Φέρνει στη ζωή το όραμα της εταιρείας σας

pos-i-epaggelmatiki-fotografisi-modas-enischyei-tin-etairiki-sas-taytotita-4.jpg


Κάθε εταιρεία κρύβει μία ιστορία πίσω από κάθε προϊόν που δημιουργεί. Ειδικά για ένα fashion brand όπου κάθε προϊόν είναι ένα αποτέλεσμα έμπνευσης και δημιουργικότητας.  Με την επαγγελματική φωτογράφιση μόδας, σας δίνεται η δυνατότητα να αφηγηθείτε την ιστορία και το όραμα που κρύβεται πίσω από κάθε συλλογή.

Πάντα δημιουργώντας ένα προϊόν, έχετε φανταστεί πως ένας καταναλωτής θα το χρησιμοποιεί, για ποιες περιστάσεις της ημέρας είναι κατάλληλο και γενικά δημιουργείτε μία ιστορία πίσω από αυτό. Αυτή την ιστορία την αφηγείστε μέσα από μία επαγγελματική φωτογράφιση μόδας.

Η επαγγελματική φωτογράφιση μόδας είναι ο δίαυλος επικοινωνίας που φέρνει το όραμα σας στη ζωή και στα μάτια του καταναλωτή. Με τον κατάλληλό φωτισμό, τις σωστές γωνίες και ένα concept που είναι προσωποποιημένο στις ανάγκες σας, τα προϊόντα γίνονται αμέσως πιο ελκυστικά και ενισχύεται η αξία τους. 

Βέβαια δεν παρουσιάζει τίποτα το όραμα σας πιο ολοκληρωμένα, από μία φωτογράφιση μόδας με μοντέλα. Ένα μοντέλο είναι ο καθρέφτης του καταναλωτή. Οπότε το να μπορεί ο καταναλωτής να δει πώς μπορεί να φορέσει ή και να συνδυάσει το προϊόν και τις χρήσεις του μπορεί να κάνει όλη την διαφορά στην απόφαση του για μία αγορά.

3. Δημιουργείτε μία συναισθηματική σύνδεση

pos-i-epaggelmatiki-fotografisi-modas-enischyei-tin-etairiki-sas-taytotita-6.jpg
Στόχος κάθε brand είναι ο καταναλωτής να μην κάνει απλά μία αγορά και να μην επιστρέψει ποτέ ξανά, αλλά να δημιουργήσει ένα πιστό καταναλωτικό κοινό που θα το εμπιστεύεται για τις αγορές του. Ήδη δημιουργώντας ποιοτικά ενδύματα ή αξεσουάρ φροντίζετε να μείνει ευχαριστημένος ο πελάτης αρκετά, ώστε να επιστρέψει σε εσάς. Για να το εξασφαλίσετε αυτό, πρέπει να πραγματοποιήσετε μία επαγγελματική φωτογράφιση μόδας.


Η επαγγελματική φωτογράφιση μόδας έχει την ικανότητα να γεννά στον πελάτη συναισθήματα και να δημιουργεί την ανάγκη να αποκτήσει το προϊόν σας. Παρουσιάζοντας με ελκυστικό τρόπο τα προϊόντα σας, προσελκύετε περισσότερους καταναλωτές οι οποίοι νιώθουν ότι αντιπροσωπεύονται από την εταιρεία σας. Εάν αυτοί ταυτιστούν με το περιεχόμενο της φωτογράφισης είναι πολύ πιο πιθανό να προβούν σε μία αγορά και αυτή να επαναληφθεί.

4. Αυξάνει την αναγνώριση της μάρκας σας

pos-i-epaggelmatiki-fotografisi-modas-enischyei-tin-etairiki-sas-taytotita-2.jpg
Μέσα από την επαγγελματική φωτογράφιση μόδας λαμβάνετε σε φωτογραφικό υλικό όλα τα προϊόντα που θέλετε να αναδείξετε. Αυτό το υλικό αν το ενσωματώσετε στην διαφημιστική στρατηγική σας θα έχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Δημιουργώντας έναν αισθητικά όμορφο λογαριασμό στα social media και ανανεώνοντας το e-shop σας με τις νέες φωτογραφίες θα προσελκύσετε νέους επισκέπτες και θα βρεθείτε σε περισσότερα searches επεκτείνοντας έτσι το reach της εταιρείας σας. Όσο περισσότεροι αναγνωρίζουν το brand σας και προχωρούν σε αγορές, τόσο περισσότερο αυτό θα εδραιώνεται συγκριτικά με τους ανταγωνιστές σας. 

pos-i-epaggelmatiki-fotografisi-modas-enischyei-tin-etairiki-sas-taytotita-5.jpg


Συμπεραίνοντας, η επαγγελματική φωτογράφιση μόδας είναι ζωτικής σημασίας για να δημιουργήσετε μία δυνατή εταιρική ταυτότητα που θα αυξήσει την αναγνωρισιμότητα σας και θα μετατρέψει τον καταναλωτή σε πιστό πελάτη. Αξιοποιώντας φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δέσιμο με τον πελάτη ο οποίος όχι μόνο θα σας προτιμήσει αλλά θα θελήσει να χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης με την εταιρεία σας.

Για να έχετε αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα θα πρέπει να επιλέξετε και τον κατάλληλο φωτογράφο μόδας. Ο Έκτορας Νικολάκης με την πολυετή του εμπειρία σε φωτογραφίσεις μόδα για γνωστές εταιρείες, είναι ο κατάλληλος φωτογράφος για να αναδείξει μοναδικά την εταιρεία σας.

Είστε έτοιμοι να αναδείξετε την ταυτότητα του fashion brand σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

SHARE IT