Φωτογράφιση Ιατρείου και Ιατρών | Oikonomou Clinic Θεσσαλονίκη

Φωτογράφιση Ιατρείου και Ιατρών | Oikonomou Clinic Θεσσαλονίκη
Κατηγορία ΙΑΤΡΟΙ
Share it

Φωτογράφιση Ιατρείου και Ιατρών | Oikonomou Clinic Θεσσαλονίκη

Ο Δρ. Ζήνων Οικονόμου είναι απόφοιτος του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου ‘Απόστολος Παύλος’ και αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Το 2009 ξεκίνησε την ειδικότητα στη Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών και στη συνέχεια μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας για την εκπαίδευσή του στη Μαιευτική & Γυναικολογία μέχρι το 2013. Συνέχισε και ολοκλήρωσε το 2015 την ειδίκευσή του στη Μαιευτική & Γυναικολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ‘Ιπποκράτειο΄.

Ο Δρ. Δημήτρης Οικονόμου ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές, τις μεταπτυχιακές σπουδές και την διδακτορική του διατριβή στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, ενώ κατόπιν της απόκτησης της ιατρικής ειδικότητας στους τομείς της γενικής και της πλαστικής χειρουργικής σε νοσοκομεία της συμπρωτεύουσας, μετέβη στην Μεγάλη Βρετανία όπου συνεργάστηκε με κορυφαίους επιστήμονες της πλαστικής χειρουργικής ειδικότητας.

Ο ιστότοπος ενός ιατρείου πρέπει να περιλαμβάνει όμορφες εικόνες τόσο του χώρου όσο και τον ιατρών ώστε να δημιουργηθεί στον ασθενή η αίσθηση της οικειότητας πριν την πρώτη επίσκεψη. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο να αναθέσετε τη φωτογράφισή σας σε έναν έμπειρο φωτογράφο όπως είναι ο Έκτορας Νικολάκης.