Φωτογράφιση Επαγγελματικού Χώρου | Φαρμακείο EUTA

Φωτογράφιση Επαγγελματικού Χώρου | Φαρμακείο EUTA
Κατηγορία ΙΑΤΡΟΙ
Share it

Φωτογράφιση Επαγγελματικού Χώρου | Φαρμακείο EUTA

Το EUTA Φαρμακείο Ευθυμιάδου - Ταχταλίδου στη Θεσσαλονίκη προσφέρει ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες με στόχο να διευκολύνει και να υποστηρίξει τη διατήρηση, τη βελτίωση και τη φροντίδα της υγείας των ανθρώπων. Οι 3 αδιαπραγμάτευτες αξίες της ομάδας είναι η Αποδοχή, η Προσφορά και η Εξέλιξη και ακολουθώντας τες από το 1980 κατάφεραν να αγαπηθούν και να χτίσουν σχέσεις με τους ανθρώπους που επισκέπτονται το φαρμακείο τους.

Όπως κάθε επιχείρηση που εξελίσσεται έτσι και αυτή προχώρησε στη φωτογράφιση του ανανεωμένου χώρου της και του προσωπικού ώστε να μπορέσουν ακόμα περισσότεροι άνθρωποι να τους γνωρίσουν και για να δείξουν επίσης τον επαγγελματισμό και το μεράκι που τους χαρακτηρίζει σαν ομάδα. 

Για να καταφέρουν αυτά να αποτυπωθούν σε λίγες μόνο εικόνες χρειάστηκε να επιλέξουν έναν έμπειρο, επαγγελματία φωτογράφο, τον Έκτορα Νικολάκη. Ο Έκτορας που έχει πραγματοποιήσει δεκάδες ανάλογες φωτογραφίσεις επαγγελματικών χώρων και πορτρέτων προσωπικού, κατάφερε για μία ακόμη φορά να αποδώσει αυτό ακριβώς που του ζητήθηκε όπως φαίνεται άλλωστε και στις παρακάτω εικόνες.