Γιατί κάθε ιατρός χρειάζεται φωτογράφιση πορτρέτου

Γιατί κάθε ιατρός χρειάζεται φωτογράφιση πορτρέτου
Κατηγορία BLOG
Share it

Γιατί κάθε ιατρός χρειάζεται φωτογράφιση πορτρέτου


Η επαγγελματική φωτογράφιση πορτρέτου είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την ανάδειξη του προφίλ σας ειδικά εάν ανήκετε στον ιατρικό κλάδο. Στο παρακάτω άρθρο θα αναλύσουμε τους λόγους που χρήζουν απαραίτητη μία επαγγελματική φωτογράφιση ιατρικού πορτρέτου.

epaggelmatiki-fwtografisi-iatreiou.jpg


1. Το πορτρέτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην διαδικτυακή σας παρουσία


Πλέον ζούμε σε μία εποχή όπου ο κάθε πιθανός ασθενής αναζητά τον ιατρό που χρειάζεται στα ψηφιακά μέσα. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει η παρουσίαση του προφίλ σας να συνοδεύεται από φωτογραφίες υψηλής ποιότητας που αναδεικνύουν τον επαγγελματισμό σας. Αυτές τις φωτογραφίες μπορείτε να τις αξιοποιήσετε είτε για να ανανεώσετε την προσωπική σας ιστοσελίδα σας, είτε στα social media, είτε εάν ανήκετε σε μία πλατφόρμα όπως είναι το Doctoranytime να τις προσθέσετε στο προφίλ σας.

epaggelmatiki-fwtografisi-iatrou-portreto.jpg


2. Δημιουργείτε ένα αξιόπιστο προφίλ


Η δημιουργία μίας πρώτης εντύπωσης για έναν επαγγελματία, είναι μία διαδικασία δευτερολέπτων. Στην περίπτωση ειδικά της σχέσης ιατρού-ασθενή είναι σημαντικό για τον ασθενή να νιώσει απόλυτη εμπιστοσύνη για την επιλογή του. Για αυτό και θα πρέπει το προφίλ σας, του οποίου μέρος είναι και απεικόνισή σας, να αποπνέουν αυτό το αίσθημα ασφάλειας. Με την επαγγελματική φωτογράφιση πορτρέτου, εξασφαλίζετε ότι οι φωτογραφίες σας θα δείχνουν τον επαγγελματισμό σας και την αξιοπιστία σας, δημιουργώντας έτσι μία θετική πρώτη εντύπωση.

epaggelmatiki-fwtografisi-portretou.jpg


3. Ενισχύετε το brand name σας

Μέσα από την φωτογράφιση πορτρέτου, δημιουργείται η επαγγελματική ταυτότητα που έχετε φανταστεί για το ιατρείο σας. Με την επαγγελματική φωτογράφιση πορτρέτου αναδεικνύεται και αντανακλάται η προσωπικότητά σας. Επιπλέον παρουσιάζονται με ελκυστικό τρόπο οι χώροι και η αρχιτεκτονική των γραφείων σας. Έτσι ενισχύετε θετικά την φήμη την δική σας και του ιατρείου σας.

epaggelmatiki-fwtografisi-prwsopikou-iatrwn.jpg


Από μία επαγγελματική φωτογράφιση ιατρικού πορτρέτου, εξασφαλίζετε ότι η εικόνα που αποπνέετε εσείς και οι συνεργάτες σας δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας στον ασθενή. Το φωτογραφικό υλικό που προκύπτει μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για όποια διαφημιστική και προωθητική ενέργεια επιθυμείτε όπως για παράδειγμα την δημιουργία φυλλαδίων για τους ασθενείς ή την ανανέωση των ψηφιακών σας μέσων.

Για να έχετε όμως την ποιότητα που είναι αναγκαία για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να επενδύσετε και στον ανάλογο επαγγελματία φωτογράφο. Ο Έκτορας Νικολάκης με την 12ετή του εμπειρία στα ιατρικά πορτρέτα, γνωρίζει το πως να αναδείξει τον επαγγελματισμό σας. Οι γνώσεις στη χρήση του φωτισμού από τον Έκτορα Νικολάκη θα δημιουργήσουν την εικόνα που θέλετε να μεταφέρετε στους τρέχοντες και μελλοντικούς σας ασθενείς. Είτε πρόκειται για ξεχωριστά πορτρέτα γιατρού, πορτρέτα ομάδας ή φωτογραφίες ιατρικού εξοπλισμού, ο Έκτορας Νικολάκης είναι έτοιμος για να καλύψει τις ανάγκες σας.

Για να δείτε περισσότερα επαγγελματικά πορτρέτα ιατρών που μας εμπιστεύθηκαν προχωρήστε παρακάτω.