Καλλιτεχνική φωτογράφιση πορτραίτων Fortissimo

Καλλιτεχνική φωτογράφιση πορτραίτων Fortissimo
Κατηγορία ARCHIVE
Share it

Φωτογράφηση Καλλιτεχνικού Πορτρέτου | Fortissimo Electric String Quartet

Οι Fortissimo είναι το πρώτο ελληνικό γυναικείο Electric String Quartet. Οι τέσσερις μουσικοί δημιουργούν ένα εκπληκτικό ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων που συνδυάζει την κλασική μουσική με πιο μοντέρνα ακούσματα ποπ, ροκ και λάτιν.

Τα μέλη του κουαρτέτου είναι τέσσερις όμορφες και ταλαντούχες φίλες. Η αγάπη τους για τη μουσική τις ένωσε από πολύ μικρές, όταν ακόμη μάθαιναν βιολί και βιολοντσέλο σε ωδεία της Θεσσαλονίκης. Η Κέλυ Βασιλειάδου, η Σύλβια Σουπίλα, η Μαρία Εκλεκτού και η Μαρία Μητριζάκη αφού ολοκλήρωσαν τις μουσικές τους σπουδές σε αξιόλογες σχολές της Ελλάδας, Βρετανίας και Γερμανίας δημιούργησαν το πρώτο ελληνικό ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων, το οποίο απέκτησε παγκόσμια αποδοχή. Οι συμμετοχές τους σε διοργανώσεις όλου του κόσμου είναι πολλές και επιτυχημένες, αλλά δύο από τις σημαντικότερες είναι αυτές με το θρυλικό συγκρότημα των Scorpions στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και των Deep Purple.

Οι Fortissimo έχουν το δικό τους κοινό όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη όπου και ζουν αλλά παγκοσμίως. Η ικανότητά τους να ενώσουν την κλασική μουσική με μοντέρνους ηλεκτρονικούς ήχους, καθώς και η εκρηκτική παρουσία τους, τις κάνει μοναδικές και αναγκαίες στο κοινό! Για το λόγο αυτό, και με αφορμή τις επόμενες συναυλίες, τα κορίτσια ολοκλήρωσαν μαζί με τον Έκτορα Νικολάκη μια καλλιτεχνική φωτογράφιση πορτραίτων.