Χειμερινή φωτογράφιση παπουτσιών με μοντέλο | Karidas Shoes

Κατηγορία ΜΟΔΑ
Share it

Χειμερινή φωτογράφιση υποδημάτων με μοντέλο | Karidas Shoes

Η επιχείρηση του Καρύδα με πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή παπουτσιών αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά Brands στον χώρο των υποδημάτων. Ο πυρήνας στον οποίο λειτουργεί η εταιρεία είναι η ποιότητα, η δημιουργικότητα, το πάθος και γυναικεία αισθητική. Πλέον η εταιρεία έχει αναπτυχθεί με την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος της το 2019.

Για έναν καταναλωτή είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να δει ένα προϊόν πριν προχωρήσει σε μία αγορά. Οι φωτογραφίες που παρουσιάζουν το προϊόν πρέπει να είναι καλής αισθητική και υψηλής ποιότητας. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα είναι εφικτό μόνο με έναν επαγγελματία φωτογράφο.

Για την καινούργια χειμερινή συλλογή υποδημάτων και τσαντών βρέθηκε στο στούντιο του επαγγελματία, Έκτορα Νικολάκη φωτογράφου μόδας, η εταιρεία του Καρύδα. Κομψότητα και έντονο χρώμα χαρακτηρίζουν τα νέα σχέδια που αναδεικνύουν την γυναικεία αισθητική και αίσθηση στιλ. Για την φωτογράφιση χρησιμοποιήθηκαν μοντέλα με δύο διαφορετικά backround με χρώματα στους τόνους του μπλε και λαδί. Μέσα από την στουντιακή φωτογράφιση μόδας αναδείχθηκαν τα υποδήματα και οι τσάντες, τα οποία ολοκληρώνουν στιλιστικά κάθε ενδυματολογική επιλογή.

Φωτογράφος μόδας - Έκτορας Νικολάκης