Φωτογράφος Ξενοδοχείων | AG Villas Mykonos

Φωτογράφος Ξενοδοχείων | AG Villas Mykonos
Κατηγορία ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Share it

Φωτογράφος Ξενοδοχείων | AG Villas Mykonos

Στην πανέμορφη παραλία της Φτελιάς της Μυκόνου έχουν δημιουργηθεί οι AG villas. Με τις πολυτελείς βίλες τους προσφέρουν μία πλήρως προσωποποιημένη εμπειρία που συνδυάζει την πολυτέλεια με την τοπική αυθεντική επιρροή.

Για ένα σύμπλεγμα κατοικιών όπως είναι οι πολυτελείς βίλες, στις οποίες η κάθε μία διακρίνεται για την διαρρύθμιση και τις ανέσεις που προσφέρει, είναι σημαντικό να αντιπροσωπεύονται από τις ανάλογες εικόνες. Η επαγγελματική φωτογράφιση είναι απαραίτητο εργαλείο για να διαφοροποιηθούν οι βίλες μεταξύ τους αλλά και από τον ανταγωνισμό, να αναδειχθούν τα προτερήματα τους ώστε να προσελκυστούν οι σωστοί επισκέπτες.

Ένας επισκέπτης δίνει μεγάλη βαρύτητα στην αισθητική και τον σχεδιασμό των χώρων ώστε να προχωρήσει στην κράτηση. Για αυτό τον λόγο πρέπει και η φωτογραφία να εστιάζει σε αυτά τα στοιχεία με καλαίσθητο τρόπο. Με την βοήθεια ενός επαγγελματία φωτογράφου οι φωτογραφίες εγγυώνται να αναδείξουν την αρχιτεκτονική των βιλών ελκύοντας τον επισκέπτη.

Στο AG villas, πιο συγκεκριμένα στην villa mati βρέθηκε για φωτογράφιση ο επαγγελματίας φωτογράφος Έκτορας Νικολάκης. Ένα κτίσμα με εμφανή την Μυκονιάτικη κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική παρέχει κάθε πολυτέλεια στον επισκέπτη. Στην φωτογράφιση απαθανατίσθηκαν το εσωτερικού της βίλας που παρέχει 5 υπνοδωμάτια, 2 πισίνες, ευρύχωρους χώρους εστίασης. Στην διακόσμηση κυριαρχεί η απλότητα και η κομψότητα. Τα υλικά που δομούν τους χώρους είναι το λευκό, η πέτρα και το ξύλο, στοιχεία που τονίζονται εντυπωσιακά μέσα στον φωτογραφικό φακό. Οι εξωτερικοί χώροι αναδεικνύουν την ομορφιά των περιχώρων της Μυκόνου καθώς και του απέραντου Αιγαίου. Το φωτογραφικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει κάθε επισκέπτη.