Επαγγελματική φωτογράφιση ξενοδοχείου | Mykonian Kyma & Korali

Επαγγελματική φωτογράφιση ξενοδοχείου | Mykonian Kyma & Korali
Κατηγορία ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Share it

Επαγγελματική φωτογράφιση ξενοδοχείου | Mykonian Kyma & Korali

Κοντά στο εντυπωσιακό κέντρο της Μυκόνου, εκεί που ανθίζει η νυχτερινή ζωή του νησιού βρίσκεται το Mykonian Kyma, το design hotel της οικογένειας του Mykonian Collection και το Mykonian Korali, ένα ξενοδοχείο που διεγείρει όλες τις αισθήσεις με την πολυτελή διαμονή αλλά κυρίως με την 5 αστέρων γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει.

Ξενοδοχεία ξεχωριστής αρχιτεκτονικής πρέπει να έχουν την ανάλογη παρουσίαση. Με την επαγγελματική φωτογράφιση μπορεί να επιτευχθεί αυτό. Ένας επαγγελματίας φωτογράφος έχει τις τεχνικές γνώσεις και τον εξοπλισμό για να αποδώσει άριστα την αισθητική των χώρων των ξενοδοχείου.

Με την αρχιτεκτονική φωτογραφία τονίζονται, η ιδιαίτερη διακόσμηση και ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου. Κάθε σχήμα, σχέδιο και γωνία αναδεικνύονται υπό το σωστό φως και γωνία λήψης. Με αυτόν τον τρόπο ανυψώνεται όλη η προσπάθεια που έχετε καταβάλει για την διακόσμηση και την αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου διαφοροποιώντας σας από τον ανταγωνισμό. Ένα ξενοδοχείο που ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα, αυξάνει και την πιθανότητα διαμονής περισσότερων επισκεπτών.

Για αυτό τον λόγο βρέθηκε στην Μύκονο ο έμπειρος φωτογράφος Έκτορας Νικολάκης. Στο ξενοδοχείο Kyma αναβιώνει η αισθητική των 1960’s η οποία συνδυάζεται μοναδικά με την πολυτελή λεπτομερή διακόσμηση των χώρων και την επίδειξη έργων τέχνης. Πρωταγωνιστεί η κυκλαδίτική αισθητική με την πέτρινη διακόσμηση, τα στοιχεία του λευκού, του ξύλου και του μαρμάρου.

Από την άλλη το Korali αποπνέει την κομψότητα και τον μινιμαλισμό. Μέσα από τον φωτογραφικό φακό αναδεικνύονται οι νότες των ζεστών και ζωηρών χρωμάτων που συναντιούνται στα έπιπλα και στα υφάσματα. Τονίζονται οι υπηρεσίες οι οποίες στοχεύουν στο να δώσουν στον επισκέπτη κάθε δυνατή άνεση. Με την θέα του μαγευτικού Αιγαίου οι φωτογραφίες τελειοποιούνται, με το φωτογραφικό αποτέλεσμα να δικαιώνει την επιλογή της επαγγελματικής φωτογράφισης.