Φωτογράφηση ρούχων και προϊόντων για e-shop, καταλόγους και social media | Pink Label

Κατηγορία ΜΟΔΑ
Share it

Pink Label - Φωτογράφιση Ρούχων, φωτογράφιση καμπάνιας 

Η Pink Label είναι ελληνική εταιρεία ρούχων που παρουσιάζει συλλογή από πιτζάμες, νυχτικά και φόρμες, εξαιρετικής ποιότητας. Το ύφος της εταιρείας είναι κάζουαλ με μοντέρνα σχέδια και πολύ μεγάλη γκάμα χρωμάτων.

Η επαγγελματική φωτογράφιση των ρούχων περιλαμβάνει κάθε φορά εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους που ταιριάζουν με το στιλ των ρούχων της εταιρείας, ενσωματώνοντας τα ενδύματα αρμονικά στο περιβάλλον γύρω τους. Η επιλογή των μοντέλων είναι επίσης σημαντική για την σωστή ανάδειξη της σειράς Pink Label.

Κάθε πελάτης όταν ψάχνει για online αγορά ρούχων, θα προσέξει φυσικά το ίδιο το ρούχο αλλά και την ποιότητα της εικόνας. Μια επαγγελματική φωτογράφιση καμπάνιας θα αποδώσει κάθε πτυχή του ρούχου με μεγάλη διαφορά στο αποτέλεσμα της εικόνας από ότι μια ερασιτεχνική φωτογράφιση. Η σωστή γωνία λήψης και ο χειρισμός του κάδρου από τον επαγγελματία φωτογράφο θα αποδώσουν τα πιο δυνατά σημεία της σειράς ρούχων.

Η φωτογράφιση ενδυμάτων φορεμένων σε μοντέλο είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό πιο αποδεκτή από τον πελάτη από την φωτογράφιση των ρούχων σε κούκλες και έχει περισσότερα κλικ online. Η επιλογή ενός επαγγελματία φωτογράφου ρούχων για το e-shop σας, σας εγγυάται την σωστή απόδοση των χρωμάτων, την κατάλληλη λήψη για την ανάδειξη της υφής των υφασμάτων και την προβολή της κίνησης και της ελαστικότητας των ρούχων πάνω στο μοντέλο.

Μετά την φωτογράφιση ακολουθεί η επαγγελματική επεξεργασία των εικόνων, ώστε κάθε χρώμα και υφή να αποδοθεί σωστά τόσο τεχνικά όσο και αισθητικά. Υπάρχουν πράγματα που ίσως δεν μπορούν να ελεγχθούν κατά την διάρκεια μιας φωτογράφισης, όπως για παράδειγμα το φυσικό φως ή ο άνεμος και ως εκ τούτου η μετέπειτα επεξεργασία είναι απαραίτητη για την τελειοποίηση της κάθε εικόνας.

Όλες οι σημαντικές εταιρείες ρούχων διαθέτουν e-shop με επαγγελματική φωτογράφιση ρούχων από εξειδικευμένο φωτογράφο. Έτσι απολαμβάνουν την σιγουριά ενός άψογου αποτελέσματος από έναν έμπειρο φωτογράφο μόδας που γνωρίζει τον τρόπο για την καλύτερη ανάδειξη των προϊόντων σας.

Φωτογράφος μόδας - Έκτορας Νικολάκης