Φωτογράφιση πορτραίτου για linked in | Χριστίνα Λεκάτη - Social Engineering Security Specialist

Φωτογράφιση πορτραίτου για linked in | Χριστίνα Λεκάτη - Social Engineering Security Specialist
Κατηγορία ΠΟΡΤΡΕΤΑ
Share it

Χριστίνα Λεκάτη - Social Engineering Security Specialist at Cyber Risk GmbH 

Οι φωτογραφίες πορτραίτου αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε επαγγελματία, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν στους προσωπικούς και επαγγελματικούς λογαριασμούς και ιστότοπους των χρηστών. Η Χριστίνα Λεκάτη φωτογραφήθηκε για τον επαγγελματικό της λογαριασμό στο LinkedIn.

Το γυναικείο πορτραίτο αποπνέει μια αδιαμφισβήτητη δύναμη. Ο επαγγελματίας φωτογράφος φροντίζει να αποτυπώσει αυτή την δύναμη σε άρτιες αισθητικά και επαγγελματικά εικόνες. Δίνοντας βάση στα προσωπικά χαρακτηριστικά του ατόμου που φωτογραφίζεται, ο φωτογράφος προσπαθεί να συνθέσει μια εικόνα που θα αναδείξει την προσωπικότητα και τα δυνατά σημεία του ανθρώπου αυτού.

Η επαγγελματική σας εικόνα στα social media και ειδικά στους επαγγελματικούς σας λογαριασμούς, πρέπει να προβάλλει την πιο ελκυστική και επαγγελματική σας πλευρά. Μέσα από φωτογραφίες εξαιρετικής ποιότητας και άψογης επεξεργασίας από ειδικό, οι πιθανότητες να αυξήσετε τον κύκλο σας και τις πιθανές σας συνεργασίες αυξάνεται κατακόρυφα.

Η φωτογράφιση για social media και website έχει μεγάλη απήχηση στους σημερινούς εργαζόμενους καθώς η προώθηση και η σωστή επαγγελματική προβολή είναι αυτή που θα ενισχύσει την επαγγελματική σας εξέλιξη. Επιλέγοντας λοιπόν έναν επαγγελματία φωτογράφο πορτραίτου, έχετε μια εγγύηση για το αποτέλεσμα της φωτογράφισής σας και δημιουργείτε νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας.