Φωτογράφιση Ιατρείου και Πορτρέτων Ιατρών | Θεσσαλονίκη

Φωτογράφιση Ιατρείου και Πορτρέτων Ιατρών | Θεσσαλονίκη
Κατηγορία ΙΑΤΡΟΙ
Share it

Φωτογράφιση Ιατρείου και Πορτρέτων Ιατρών | Θεσσαλονίκη

Η Κωνσταντίνα Καλοειδά-Παπαϊωάννου, MD, είναι μαιευτήρας χειρουργός γυναικολόγος με εξειδίκευση στην κύηση υψηλού κινδύνου- περιγεννητική ιατρική, την ενδοσκοπική χειρουργική και τη δυσπλασία τραχήλου. Ο Αθανάσιος Παπαϊωάννου, είναι ιατρός, εξειδικευμένος ΑγγειοχειρουργόςΦλεβολόγος στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και μετέβη στο Düsseldorf της Γερμανίας για να ειδικευθεί. Και οι δύο διατηρούν ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην οδό Τσιμισκή και για τη φωτογράφιση του ιατρείου και των πορτρέτων τους εμπιστεύτηκαν τον έμπειρο φωτογράφο Έκτορα Νικολάκη.

Η επαγγελματική φωτογράφιση πορτραίτου είναι ένα είδος που εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για διαφημιστικούς σκοπούς, για βιογραφικά και περιοδικά, όπως και για προσωπική χρήση. H φωτογράφιση του χώρου εργασίας σας, δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να γνωρίσουν λίγο καλύτερα τον χώρο σας πριν έρθουν σε επαφή μαζί σας.

Η φωτογράφιση πορτραίτου όσο και η φωτογράφιση του ιατρείου, αποτελούν θεμελιώδες βήμα στην επαγγελματική προβολή του χώρου και της δουλειάς σας. Μια σωστή απεικόνιση με τον καλύτερο φωτογραφικό εξοπλισμό, εικόνες μέγιστης ποιότητας και επαγγελματική επεξεργασίας εικόνων, είναι η σύνθεση που χρειάζεστε για την καλύτερη ανάδειξη του πορτραίτου και του χώρου σας.

Ο ιστότοπος ενός ιατρείου πρέπει να προβάλλει τόσο το φιλόξενο ύφος του επαγγελματικού σας χώρου όσο και την αυστηρή και επαγγελματική του πλευρά. Φωτογραφίζουμε πάντα με σκοπό την καλύτερη ανάδειξη του προφίλ σας ως επαγγελματία και την καλύτερη προβολή του επαγγελματικού σας χώρου.