Φωτογράφιση επαγγελματικού πορτραίτου Ηλίας Τσάκος

Φωτογράφιση επαγγελματικού πορτραίτου Ηλίας Τσάκος
Κατηγορία ΙΑΤΡΟΙ
Share it

Επαγγελματικά Πορτρέτα Ιατρών| Ηλίας Τσάκος Χειρουργός Γυναικολόγος

Ο χειρουργός γυναικολόγος Ηλίας Τσάκος είναι απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης με Άριστα. Υπότροφος Ευρωπαϊκής Ένωσης για σπουδές στην Αγγλία στο Medical School University του Bristol και επιστημονικός Υπεύθυνος Χειρουργός Γυναικολόγος Αναπαραγωγής της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής EmbryoClinic από το 1999.

Η πολύχρονη και εξειδικευμένη κλινική εμπειρία του επιστημονικού προσωπικού της EmbryoClinic, η διαρκής επιστημονική ενημέρωση σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό, καθιστά την μονάδα ιδανική για να ανταποκριθεί στις υπηρεσίες γονιμότητας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Ζευγάρια από όλο τον κόσμο επισκέπτονται την Μονάδα Αναπαραγωγής του γυναικολόγου στη Θεσσαλονίκη για να κάνουν τη δική τους προσπάθεια. Μέσα από μια προσαρμοσμένη διαδικασία συνεδριών στις ανάγκες κάθε ζευγαριού ολοκληρώνεται η θεραπεία γονιμότητας.

Στα πλαίσια των συνεδριών ο Χειρουργός Γυναικολόγος Ηλίας Τσάκος φωτογραφήθηκε σε επαγγελματικό πορτραίτο από τον Έκτορα Νικολάκη. Στην συνέχεια ο γυναικολόγος δεν δίστασε να χαμογελάσει στο φακό μαζί με τις συνεργάτιδες τους.