Φωτογράφιση χώρου Real Estate

Φωτογράφιση χώρου Real Estate
Κατηγορία ARCHIVE
Share it

Επαγγελματική φωτογράφηση Airbnb & Ακινήτου | Real Estate

Η κατασκευαστική εταιρεία Simitsoglou Construction, με έδρα τη Θεσσαλονίκη ειδικεύεται στην κατασκευή νεόδμητων κτιρίων - κατοικιών, καταστημάτων καθώς και στο χώρο των ανακαινίσεων. Το διαμέρισμα που φωτογράφισε ο Έκτορας Νικολάκης, βρίσκεται στον 4ο όροφο μιας αστικής πολυκατοικίας του 1970 επί της οδού Βασιλίσσης Όλγας. Σε μικρή απόσταση από το διαμέρισμα βρίσκεται ο κήπος του νερού στη νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Ο νέος σχεδιασμός του διαμερίσματος ικανοποιεί ένα σύγχρονο μοντέλο αστικής κατοίκησης. Το διαμέρισμα έχε συνολική επιφάνεια 85 τ.μ.. Όπως μπορείτε να δείτε από τη φωτογράφιση του χώρου, αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο κουζίνας, τραπεζαρίας και σαλονιού σε open plan διάταξη, δύο υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο μπάνιο και ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή για πλυντήριο – στεγνωτήριο στο χωλ.

Το ανακαινισμένο διαμέρισμα είναι ευρύχωρο και πολύ φωτεινό. Τα custom made έπιπλα συνδυάζονται αρμονικά με τα υλικά με υφή ξύλου και μαρμάρου, καθώς και τις μεταλλικές λεπτομέρειες, ενώ η επιλογή των γεωμετρικών φωτιστικών βιομηχανικού χαρακτήρα ολοκληρώνει αισθητικά μια πρόταση πιο σύγχρονης κατοίκησης. Σε όλους τους χώρους κατασκευάστηκαν νέες ηλεκτρολογικές, υδραυλικές εγκαταστάσεις ενώ στα υπνοδωμάτια δημιουργήθηκαν νέοι αποθηκευτικοί χώροι, εξυπηρετώντας τις ανάγκες λειτουργικότητας του διαμερίσματος.