Εππαγγελματική Φωτογράφιση Ιατρού | Φωτογραφίες πορτραίτου Πλαστικός Χειρούργος Δρ. Αχιλλέας Χαντές

Εππαγγελματική Φωτογράφιση Ιατρού | Φωτογραφίες πορτραίτου Πλαστικός Χειρούργος Δρ. Αχιλλέας Χαντές
Κατηγορία ΙΑΤΡΕΙΑ
Share it

Δρ. Αχιλλέας Χαντές – Πλαστικός Χειρούργος

Ο κ. Αχιλλέας Χαντές είναι πλαστικός χειρούργος με ειδίκευση στην αισθητική χειρουργική και πολλά ακόμη είδη επεμβατικής αποκατάστασης και επανορθωτικής χειρουργικής. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ διατηρεί πλέον δικό του ιατρείο στην Θεσσαλονίκη.

Το ιατρείο του Δρ. Χαντέ, στεγάζεται σε έναν νέο, πολύ όμορφο χώρο, έτοιμο να υποδεχτεί όλους τους ασθενείς του. Φιλόξενο και άνετο περιβάλλον σε ανοιχτές αποχρώσεις, το ιατρείο του Δρ. Χαντέ αποτυπώνεται με λιτό και επαγγελματικό ύφος στην φωτογράφιση.

Το πορτραίτο του ιατρού πρέπει να αποπνέει τόσο σοβαρότητα όσο και μια φιλική νότα. Κάθε ασθενής επιθυμεί να νιώθει οικεία με τον γιατρό του αλλά να ξέρει επίσης πως ο άνθρωπος αυτός είναι επαγγελματίας στην δουλειά του. Έτσι, ένας φωτογράφος πορτραίτων αποτελεί την ιδανική λύση για την σωστή προβολή του επαγγελματικού σας προφίλ.

Με εξειδίκευση και μακρά πορεία πάνω στο αντικείμενο, ο επαγγελματίας φωτογράφος διαθέτει τόσο τον εξοπλισμό όσο και την εμπειρία για να αποδώσει στον φακό το επιθυμητό αποτέλεσμα. Φωτογραφίες που θα καταστήσουν το περιεχόμενο του site σας πολύ ελκυστικό στους πιθανούς ασθενής σας.