Επαγγελματική φωτογράφιση τροφίμων Blue Carpet

Επαγγελματική φωτογράφιση τροφίμων Blue Carpet
Κατηγορία ARCHIVE
Share it

Φωτογράφηση τροφίμων | Blue Carpet Luxury Suites

Απολαύστε το γεύμα σας στο εστιατόριο του Blue Carpet Luxury Suites δίπλα στη θάλασσα. Mία αυθεντική ελληνική γαστρονομική εμπειρία σε έναν μοναδικό καταπράσινο χώρο, όπου όλα είναι εναρμονισμένα με το μαγευτικό φυσικό περιβάλλον της Χαλκιδικής.

Το εξαιρετικό και κατάλληλα διαμορφωμένο μενού του εστιατορίου, η ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται και οι ενδιαφέρουσες γευστικές προτάσεις του έμπειρου chef θα σας καταπλήξουν. Ο chef και το προσωπικό του εστιατορίου προσφέρουν άριστες υπηρεσίες, εκπληρώνοντας κάθε γευστική προσδοκία.

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από πιάτα υψηλών προδιαγραφών. Το μενού περιλαμβάνει φρέσκες σαλάτες, λιχουδιές αλλά και εντυπωσιακά και πρωτότυπα κυρίως πιάτα που θα σας προσφέρουν ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι γεμάτο από γεύσεις και αρώματα της Μεσογείου. Αγνά και φρέσκα υλικά από ντόπιους παραγωγούς, προσεκτικά διαλεγμένα, κάνουν τα πιάτα πρωτότυπα και ξεχωριστά.

Η φωτογράφιση τροφίμων έγινε στο χώρο του εστιατορίου, στον πολυτελή χώρο όπου θα ζήσετε αυτό το γαστρονομικό ταξίδι. Ο chef ετοίμασε μια ποικιλία κυρίως πιάτων και συνοδευτικών όλων των προτιμήσεων για να πάρετε μια μικρή γεύση της αυθεντικής μεσογειακής κουζίνας.