Επαγγελματική φωτογράφιση πορτραίτου Βιργινία Παπαεμμανουήλ

Επαγγελματική φωτογράφιση πορτραίτου Βιργινία Παπαεμμανουήλ
Κατηγορία ΠΟΡΤΡΕΤΑ
Share it

Φωτογράφηση Επαγγελματικού Πορτρέτου | Βιργινία Παπαεμμανουήλ MSc Κλινική Διατροφολόγος - Διαιτολόγος

Η Βιργινία Παπαεμμανουήλ θέλησε να πραγματοποιήσει μια επαγγελματική φωτογράφιση πορτραίτου για τις ανάγκες της εταιρικής της σελίδας. Εμπιστεύτηκε τον φωτογράφο Έκτορα Νικολάκη και εκείνος φωτογράφησε το λαμπερό πρόσωπό της.

Η Βιργινία Παπαεμμανουήλ, αποφοίτησε από το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα Ειδίκευσης στην κλινική διαβητολογία, έπειτα της παρακολούθησης του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών "Φροντίδα στο Διαβήτη". Αν κάτι την χαρακτηρίζει επαγγελματικά είναι η αφοσίωσή της για συνεχή επιστημονική επιμόρφωση σε θέματα Κλινικής Διαιτολογίας και Διατροφής. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εγχώριων και διεθνών συνεδρίων διατροφής, κλινικής διαιτολογίας, παχυσαρκίας και τροφίμων.

Στα πλαίσια εμπλουτισμού γνώσης και ενδυνάμωσης της επιστημονικής κατάρτισης, πραγματοποίησε εκπαίδευση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης επάνω στη διατροφική αντιμετώπιση ατόμων με δυσθρεψία, ατόμων με αναιμία, υπέρταση και νοσήματα του καρδιαγγειακού συστήματος, διατροφική αντιμετώπιση ασθενών με καρκίνο και οργανικές ανεπάρκειες, διατροφική αντιμετώπιση ασθενών με καρδιακή, νεφρική, ηπατική, παγκρεατική ανεπάρκεια και μεταβολικό stress, καθώς και πλήθος άλλων παθολογικών καταστάσεων.

Το 2010, ίδρυσε τη δική της διαιτολογική μονάδα, το Κέντρο Διατροφικής Ισορροπίας Διά Τροφήν, όπου είναι Ιδιοκτήτρια και Επιστημονική Διευθύντρια. Ένας σύγχρονος χώρος, με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε περιμένει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να γνωρίσεις τη φιλοσοφία της διαιτολόγου - διατροφολόγου. Στο Διά Τροφήν στόχος είναι η μόνιμη αντιμετώπιση του προβλήματος σας, αυτό που καθορίζει την υγεία και την εμφάνιση δεν είναι το βάρος, αλλά η σύσταση του σώματος. Η Βιργινία Παπαεμμανουήλ εξειδικεύεται στην κλινική διαβητολογία, στη διατροφή της εγκυμοσύνης και το θηλασμό και στις ορμονικές διαταραχές.