Επαγγελματική Φωτογραφία Πορτραίτου Κωνσταντίνος Ζέρβας

Επαγγελματική Φωτογραφία Πορτραίτου Κωνσταντίνος Ζέρβας
Κατηγορία ΠΟΡΤΡΕΤΑ
Share it

Φωτογράφηση Επαγγελματικού Πορτρέτου | Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας 

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας τον Ιούνιο του 2019 κέρδισε την εμπιστοσύνη των πολιτών και εκλέχθηκε ως ο 61ος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Μερικές μέρες μετά την ορκωμοσία του, ο νέος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, μίλησε για όσα οραματίζεται για την πόλη σε μια συνέντευξη της Σόνιας Ταλαντίνου για το περιοδικό GLOW. Ο φωτογράφος Έκτορας Νικολάκης επισκέφτηκε τον Κωνσταντίνο Ζέρβα στο Δημαρχιακό Μέγαρο για τις ανάγκες φωτογράφισης πορτραίτου του δημάρχου.

Λίγα λόγια για τη ζωή και τους σπουδές του

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές ως υπότροφος στο Πανεπιστήμιο Brown στις Η.Π.Α. Από τότε ζει και εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός και επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη. Η συμμετοχή του με τα κοινά ξεκινά από το 2011. Μάλιστα το 2013 ανέλαβε καθήκοντα ως Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Θεσσαλονίκης και μόνιμος αναπληρωτής του Δημάρχου Θεσσαλονίκης. Ακόμη, έχει διατελέσει πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης.

Απόσπασμα από τη συνέντευξή του

Η επιμονή, η προσήλωση, η σκληρή δουλειά και το αυτοδιοικητικό μας μήνυμα τελικά έπεισαν τον κόσμο. [...] Το μόνο που έχει σημασία είναι να γίνει δουλειά που έχω κι έχουμε μπροστά μας. Δεν μπορώ να πω ότι όσοι δε με ψήφισαν έκαναν λάθος -η ψήφος είναι μια επιλογή που κάποιες φορές αφορά στη συγκυρία, το κομματικό κριτήριο ή ό,τι άλλο πέραν των προγραμματικών προτάσεων κάθε υποψήφιου και κάθε παράταξης. Δε διαχωρίζω του πολίτες σε αυτούς που με επέλεξαν και σε όσους δεν το έπραξαν. Είμαι δήμαρχος όλων, έχω χρέος να παραδώσω στο τέλος της θητείας μου μια διαφορετική Θεσσαλονίκη. Όπως την υποσχέθηκα, όπως την ονειρεύομαι!