Διαφημιστική φωτογράφιση χώρου | Active Physiotherapy Solutions

Διαφημιστική φωτογράφιση χώρου | Active Physiotherapy Solutions
Κατηγορία ARCHIVE
Share it

Επαγγελματική φωτογράφιση Ιατρείου | Active Physiotherapy Solutions

Ο φυσικοθεραπευτής Αλέξανδρος Καραγιαννίδης, μας ξεναγεί στο σύγχρονο κέντρο θεραπευτικής άσκησης, Active Physiotherapy Solutions. Η διαφημιστική φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε από τον Έκτορα Νικολάκη στους χώρους του φυσικοθεραπευτηρίου, τα δωμάτια θεραπευτικής άσκησης και τον χώρο αναμονής επισκεπτών.

Ο Αλέξανδρος Καραγιαννίδης είναι φυσικοθεραπευτής με ειδίκευση στις παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος. Αποφοίτησε από το Τμήμα Φυσικοθεραπείας των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, ειδικεύτηκε στη συνέχεια στην Αμερική, με την απόκτηση του Διπλώματος της μεθόδου McKenzie και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην «Άσκηση και Υγεία» με κατεύθυνση την Πρόληψη, Παρέμβαση και Αποκατάσταση. Η μεταπτυχιακή ερευνητική διατριβή του, αφορούσε την επίδραση της θεραπευτικής άσκησης σε βιοχημικούς και ανοσολογικούς δείκτες του ορού του αίματος σε ασθενείς με οστεοαρθρίτιδα του γόνατος.

Εργάστηκε για 15 χρόνια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, , όπου αντιμετώπισε πολυάριθμους εξωτερικούς ασθενείς με μυοσκελετικά προβλήματα, ασθενείς με «χρόνιο πόνο» από το Ιατρείο Πόνου και ασθενείς μετά από χειρουργείο στη Σπονδυλική Στήλη. Η ενασχόλησή του με ασθενείς διαφόρων κλινικών τον βοήθησαν να αποκτήσει μια ευρύτερη εμπειρία στην αντιμετώπιση των ασθενών.

Η μέθοδος που χρησιμοποιείται στο φυσικοθεραπευτικό κέντρο είναι συνδυαστική. Βάσει των σύγχρονων ερευνών, ο συνδυασμός των τεχνικών που γίνονται με τα χέρια του θεραπευτή και της θεραπευτικής άσκησης είναι ο καλύτερος τρόπος για την αντιμετώπιση των μυοσκελετικών προβλημάτων. Χάρη στην εκπαίδευση και την πολυετή κλινική εμπειρία του φυσικοθεραπευτή, δίνεται η δυνατότητα προσαρμογής μεγάλου εύρους τεχνικών και μεθόδων στην ιδιαίτερη φύση του προβλήματος κάθε ασθενή.