Καλοκαιρινή φωτογράφιση καμπάνιας | Pink Label

Κατηγορία ΜΟΔΑ
Share it

Καλοκαιρινή φωτογράφιση καμπάνιας | Pink Label

Η ελληνική εταιρεία Pink Label από το 1984 εδρεύει στην παραγωγή ενδυμάτων. Ξεκινώντας μόνο από γυναικεία εσώρουχα επεκτάθηκε σε αντρικές και γυναικείες μπιτζάμες και πλέον φημίζεται για την ποιότητα αλλά και τα κομψά σχέδιά της σε beachwear ενδύματα.

Όταν πρόκειται για την προώθηση ενδυμάτων η φωτογραφία μόδας είναι το πιο κομβικό μέσο για να προσελκύσετε τον πελάτη και να προχωρήσει σε αγορά. Με την επαγγελματική φωτογράφιση μόδας αναδεικνύεται η αισθητική του ρούχου και η ποιότητα του. Το σύνολο των φωτογραφιών που προκύπτουν μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε για το e-shop σας είτε για διαφημιστικούς και προωθητικούς σκοπούς.

Με την επαγγελματική φωτογράφιση των προϊόντων με χρήση μοντέλου δίνεται ζωή στα ενδύματα σας. Με τον αέρα και τις κινήσεις του το μοντέλο μπορεί να αναδείξει με ζωντάνια τα ρούχα σας κάνοντας τα πιο ελκυστικά στον πελάτη.

Η φωτογράφιση μόδας μπορεί να γίνει είτε σε studio είτε σε εξωτερικό χώρο για να αναδειχθούν καλύτερα τα ρούχα. Έτσι μέσα από την φωτογράφιση αναδεικνύεται το στιλ και η ποιότητα που θα συνοδεύει το όνομα του brand σας. Οπότε είναι σημαντικό να υπάρχει η καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Για αυτό βρέθηκε στην Χαλκιδική ο Έκτορας Νικολάκης ,φωτογράφος μόδας, για την φωτογράφιση της καλοκαιρινής συλλογής της pink label. Έντονα χρώματα και κλασικές γραμμές συνδυάζονται τέλεια. Το μαγευτικό τοπίο της Αφύτου προσφέρει ένα εντυπωσιακό background τονίζοντας τα beachwear φορέματα ακόμα περισσότερο. Με την φωτογράφιση της καμπάνιας αναδείχθηκε η συλλογή με λήψεις που θα προσελκύσουν των πελατών.

Φωτογράφος μόδας - Έκτορας Νικολάκης