Φωτογράφος πολυτελούς διαμερίσματος | Θεσσαλονίκη

Φωτογράφος πολυτελούς διαμερίσματος | Θεσσαλονίκη
Κατηγορία ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ
Share it

Φωτογράφος πολυτελούς διαμερίσματος | Θεσσαλονίκη

Η επαγγελματική φωτογράφιση ενός διαμερίσματος στα πλαίσια φωτογράφισης για περιοδικό, είναι το κατάλληλο εργαλείο για την ανάδειξη όλων των χώρων του. Ένας επαγγελματίας φωτογράφος έχει την κατάρτιση και τον εξοπλισμό για να αποτυπώσει με μοντέρνο και αισθητικό τρόπο ένα διαμέρισμα.

Όταν πρόκειται για την φωτογράφιση περιοδικού είναι πολύ σημαντικό το τελικό αποτέλεσμα να είναι ελκυστικό στο μάτι του αναγνώστη ώστε να θελήσει να δει περισσότερες φωτογραφίες. Κάθε φωτογραφία πρέπει να είναι προσεγμένη και να δίνει την ιστορία πίσω από τις αρχιτεκτονικές και διακοσμητικές επιλογές. Για να επιτευχθεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα χρειάζεται ένας επαγγελματίας φωτογράφος όπως ο Έκτορας Νικολάκης που διαθέτει την αντίληψη για να απαθανατίσει κάθε χώρο όπως τον έχετε φανταστεί.

Έτσι και για το περιοδικό Glow πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση πολυτελούς διαμερίσματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μέσα από το ένθετο του περιοδικού αναδείχθηκαν όλοι οι χώροι εσωτερικοί και εξωτερικοί. Η σύγχρονη διαμόρφωση των χώρων έρχεται στο προσκήνιο. Η διακόσμηση με έργα τέχνης να κοσμούν κάθε δωμάτιο δίνουν μία εκλεπτυσμένη αισθητική. Η φωτογράφιση και των εξωτερικών χώρων με την μοναδική θέα της παραλιακής και τον μοντέρνο σχεδιασμό, δίνει ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Έκτορα Νικολάκη δημιουργήθηκε ένα μοναδικό αφιέρωμα.