Επαγγελματική φωτογράφιση ξενοδοχείου στη Μύκονο | Mykonian Collection

Επαγγελματική φωτογράφιση ξενοδοχείου στη Μύκονο | Mykonian Collection
Κατηγορία ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ
Share it

Φωτογραφίες ξενοδοχείου στη Μύκονο | Mykonian collection

Η Mykonian Collection έχει αναθεωρήσει τον όρο luxury στην φιλοξενία. Από την δημιουργία του πρώτου ξενοδοχείου το 1979 από το ζεύγος Δακτυλίδη, η οικογενειακή αυτή επιχείρηση έχει δημιουργήσει 10 συνολικά ξενοδοχεία. Αποστολή τους είναι να προσφέρουν στους επισκέπτες μία μοναδική εμπειρία φιλοξενίας. Όλη η σειρά των ξενοδοχείων της χαρακτηρίζονται για την μοναδική τους αρχιτεκτονική, τις πολυτελείς τους υπηρεσίες και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

Η επαγγελματική φωτογράφιση μίας συλλογής ξενοδοχείων με τέτοια αίγλη είναι ζωτικής σημασίας. Κάθε ξενοδοχείο έχει την δικιά του προσωπική ταυτότητα, σχεδιασμό και αρχιτεκτονική, στοιχεία τα οποία πρέπει να αναδεικνύονται στις φωτογραφίες που το αναπαριστούν. Ένας επαγγελματίας φωτογράφος ξενοδοχείων έχει τον εξοπλισμό, τις τεχνικές γνώσεις αλλά και την αντίληψη για να αποδώσει κάθε χώρο και δωμάτιο με τρόπο που θα εντυπωσιάζει τον επισκέπτη. Ο επισκέπτης ενθουσιάζεται από την θέαση των εικόνων, αυξάνοντας την πιθανότητα κράτησης.

Για την φωτογράφιση μέρους της συλλογής των ξενοδοχείων βρέθηκε στην Μύκονο ο Έκτορας Νικολάκης. Στις φωτογραφίες εμφανίζονται τα Mykonian Royal, το Mykonian Avaton, το Mykonian Villa Collection και το Mykonian Utopia.

Στην φωτογράφιση κάθε ξενοδοχείου αναδεικνύεται η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και ο σχεδιασμός τους. Ο συνδυασμός της παραδοσιακής αισθητικής με τον σύγχρονο σχεδιασμό είναι ο πυρήνας της αισθητικής των ξενοδοχείων.

Ένα σημαντικό κομμάτι της επαγγελματικής φωτογράφισης του ξενοδοχείου ήταν η εναέρια φωτογράφιση. Η εναέρια φωτογράφιση δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να αντιληφθεί το μέγεθος των εγκαταστάσεων και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό τους. Στο Mykonian collection αναδεικνύεται έτσι, ο εντυπωσιακός σχεδιασμός των ξενοδοχείων στην κορυφή της πιο μαγευτικής παραλίας του νησιού και η πανοραμική και εντυπωσιακή θέα του Αιγαίου.