Επαγγελματική φωτογράφιση πολυτελούς ξενοδοχείου στη Μύκονο | Aeonic Suites & Spa

Επαγγελματική φωτογράφιση πολυτελούς ξενοδοχείου στη Μύκονο | Aeonic Suites & Spa
Κατηγορία ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ
Share it

Φωτογράφος πολυτελούς ξενοδοχείου στη Μύκονο

Στην κορυφή της μαγευτικής παραλίας της Κόρφου δημιουργήθηκε το πολυτελές ξενοδοχείο Aeonic. Με πολυτελείς σουίτες εξασφαλίζει ότι κάθε ανάγκη του επισκέπτη θα καλυφθεί ώστε να μπορεί να επικεντρωθεί στην άνεση και την χαρά της διαμονής του.

Πλέον ένας επισκέπτης βρίσκεται ανάμεσα σε πληθώρα επιλογών όταν αναζητά την διαμονή του. Αυτή η νέα κατάσταση έχει δημιουργήσει και ένα νέο είδος επισκέπτη, ο οποίος δεν αναζητά απλώς ένα κατάλυμα αλλά μία αξέχαστη εμπειρία. Η εμπειρία αυτή παρουσιάζεται μέσα από την ιστορία που αντιπροσωπεύει το ξενοδοχείου σας. Με την επαγγελματική φωτογράφιση της ξενοδοχειακής σας μονάδας εξασφαλίζετε, ότι η ιστορία που αφηγείστε για το ξενοδοχείο σας είναι ελκυστική.

Ο Έκτορας Νικολάκης, επαγγελματίας φωτογράφος γνωρίζει, πως να παρουσιάσει τους χώρους με τρόπο που διεγείρουν θετικά συναισθήματα. Αποδίδοντας την αισθητική και την αρχιτεκτονική των δωματίων και του συνόλου των χώρων με άρτιο τρόπο δελεάζει τον επισκέπτη. Έτσι τον φέρνει πιο κοντά στο να προχωρήσει σε κράτηση.

Η φωτογράφιση του Aeonic μας παρουσιάζει τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Το Aeonic εμπνευσμένο από την λέξη “αιώνιο”, διότι ο χρόνος φαίνεται σαν να παγώνει κατά την διαμονή, αναδεικνύεται μέσα από τον φωτογραφικό φακό. Η κυκλαδίτικη αισθητική σε συνδυασμό με την μίνιμαλ κομψότητα κυριεύουν τους χώρους του ξενοδοχείου. Οι γήινοι χρωματισμοί και διακόσμηση αναδεικνύονται. Έκτος από τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, παρουσιάζονται και οι πολυτελείς υπηρεσίες που έχουν σαν στόχο να καλύψουν κάθε επιθυμία του επισκέπτη.